Nooit meer gesprekken missen door gelijktijdige bereikbaarheid op vast en mobiel

presentielijst iphone

Het is nu ook mogelijk om inkomende oproepen op het vaste toestel gelijktijdig op het mobiele toestel te laten uitkomen, ongeacht waar u zich bevindt. De bereikbaarheid wordt daarmee automatisch fors en een gesprek missen is er niet meer bij.

Al langere tijd biedt Xelion Phone System de mogelijkheid om smartphones te integreren in vaste telefonieomgeving. Ongeacht het type of merk mobiel dat u heeft, is het mogelijk om bijvoorbeeld instellingen aan te passen, telefoonnummers in het centrale adresboek op te zoeken of via de presentielijst te zien of collega’s bereikbaar zijn. Deze handige opties zijn gratis beschikbaar en worden daarom veel gebruikt.

Vanaf nu is het ook mogelijk om inkomende oproepen op het vaste toestel ook automatisch op het mobiele toestel te laten uitkomen. Als u wordt gebeld op uw vaste nummer gaat gelijktijdig zowel het bureautoestel als het mobiele toestel over. Afhankelijk van waar u bent bepaalt u hoe wordt opgenomen. Achter uw bureau pakt u waarschijnlijk het vaste toestel, zit u in de auto dan beantwoordt pakt u hetzelfde gesprek net zo makkelijk met de mobiele telefoon.

Voor veel kleinere bedrijven of ambulante medewerkers is bereikbaarheid essentieel. De mogelijkheid om automatisch gesprekken op zowel de mobiel als het vaste toestel te kunnen beantwoorden zorgt voor een enorme verbetering van de bereikbaarheid. Niet meer nadenken of een toestel is doorgeschakeld, geen speciale software installeren, maar automatisch overal uw gesprekken kunnen beantwoorden.

Deze nieuwe functie is onderdeel van de uitgebreide set mogelijkheden die de integratie van vast en mobiel mogelijk maken en die standaard beschikbaar is op Xelion. De functionaliteit wordt ondersteund op zowel Xelion Phone System ‘op locatie’ als de hosted variant.

  0 COMMENTS
Laatste Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Xelion 6 op twitter

 1. Xelion 6
  Xelion 6: Xelion trailer 2015! Je telefooncentrale wordt mobiel. En intelligent! https://t.co/Dg8ZUmIplQ

 2. Bas Kooijman

 3. Paul van Winden
  Paul van Winden: Top partner evenement van @Xelion6. Met dank van @broker_team http://t.co/jGA6IRHmCi

 4. Systemec
  Systemec: Partner event #Xelion6, 6.10 beloofd veel moois! Unieke vast-mobiel integratie. Altijd bereikbaar via 1 nummer.

 5. Hetsprekersburo
  Hetsprekersburo: @lezing Bas Haring: niet bang voor big data; huivert wel van de mens als software. @Xelion6 #filosoof#spreker