Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

1 device - 2 werelden

Thuis thuis zijn, op werk op werk zijn… Die tijd is verleden tijd. Thuis nog even snel de mail checken en op werk nog even het cadeautje bestellen voor je nichtje die dit weekend jarig is. Er zijn al heel wat meningen over gevormd. Of het nu een goede of een slechte ontwikkeling is, doet er eigenlijk niet toe. Feit is dat dit de toekomst is. Het is niet te voorkomen. Belangrijkere vraag voor nu is dan ook: hoe kunnen we hier het beste mee omgaan. Er komen steeds meer oplossingen die het mogelijk maken: met 1 device 2 werelden combineren…

Mobiele telefoon

Vrijwel iedereen is in het bezit van een smartphone. Privé en zakelijk een balans creëren, maar wel de beide werelden combineren is mogelijk door een privé en werktelefoon te hebben. Maar hoe lastig is het om altijd 2 telefoons mee te moeten nemen. Xelion heeft hier een oplossing voor bedacht. 1 device, 2 werelden… Met de Xelion app op je mobiele telefoon, functioneert deze zowel als privé telefoon, als een werktelefoon. Zo kan men ’s avonds nog even een chat naar een collega sturen indien gewenst, en kan er overdag nog even een appje worden gestuurd op de familieapp. En dat allemaal met hetzelfde apparaat.

Headset

Deze zelfde handigheid heeft Jabra ontwikkeld op het gebied van headsets. De Jabra Evolve 75E is namelijk uniek in zijn klasse door functie eigenschappen te hebben die zowel voor zakelijk als privé gebruik van pas komen. Deze headset bevat professioneel geluid, active noise cancellation en een busylight. Ideale eigenschappen die zowel op kantoor als onderweg handig zijn om zakelijk te bellen. Maar ook muziek luisteren kan uitstekend door middel van deze headset. Met een batterijduur van wel 14 uur, kan 1 device beide werelden perfect combineren. Daarnaast bevat het slimme knoppen, die zowel privé als zakelijke doeleinden bedienen.

Bereikbaarheid en flexibiliteit

De combinatie van de Jabra Evolve 75E met de VoIP oplossing van Xelion biedt daarom goede bereikbaarheid, professionele communicatie en uitstekende flexibiliteit. Jabra headset zijn gecertificeerd op het Xelion platform. Geen lastige installatie pogingen, maar direct aan de slag!

Device Management

Als de werelden dan toch door elkaar lopen, dan kan er maar beter het beste van worden gemaakt. Waarom zouden we de werelden nog perfect willen scheiden, als dit in de praktijk niet werkt? Uiteraard is het wel van belang de werk privé balans in evenwicht te houden. Door de hosted VoIP oplossing van Xelion, kan de smartphone met 1 druk op de knop op niet storen worden gezet. Wanneer men op vakantie via de mobiele telefoon muziek luistert op de Jabra Evolve 75E kan men in ieder geval niet zakelijk gestoord worden.