Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Slim, efficient en innovatief

Telefonie oplossingen

VoIP telefonie is de standaard geworden in zakelijke telefonie. Zakelijk VoIP betekent lagere kosten en veel meer functies om thuis en op kantoor te kunnen werken. Xelion heeft er altijd een sport van gemaakt om de beste te zijn en is daarvoor in meerdere landen bekroond.

Een bedrijf dat kiest voor Xelion zit niet vast aan één telecom-aanbieder of één ICT-dienstverlener. Dat geeft bedrijven de vrijheid om te kiezen voor de beste beltarieven zonder hoge overstapkosten. Dankzij de gratis app is de vast-mobiele integratie ‘state-of-the-art’. Zo wordt VoIP telefonie vanuit de cloud dankzij Xelion een ervaring waar organisaties en gebruikers nooit meer zonder willen.

Specifieke telefonie oplossingen voor:

Zorgtelefonie

Alles wordt mobiel

klant contact centra

INTEGRATIE CRM

Zij gingen je voor

DANIEL LEIJN, EIGENAAR TRESO B.V.

”Met de Xelion 8 app beschikken we echt over de tools om overal te werken. Naast een compleet adresboek dat automatisch wordt bijgewerkt vanuit ons CRM systeem, kan iedere medewerker bellen, chatten en heeft toegang tot agenda’s en beschikbaarheid van collega’s. En gelukkig nooit gedoe met wegvallend verbindingen als 4G of wifi dekking slecht.”

Slim, efficiënt en innovatief

Marketplace

Ga slimmer werken en verhoog de efficiency en service van je organisatie. Alle apps in de Xelion Marketplace zijn door experts gemaakt en makkelijk te activeren. Zoek de applicatie waarmee je wilt koppelen en probeer het zelf!

THUIS. KANTOOR. ONDERWEG.

Ondernemers die mee veranderen schakelen nu over naar hun mobiel als hét zakelijk communicatiemiddel. De Xelion-app, met daarin de app-functionaliteit is ineens een centrale spil geworden in de communicatie, intern en buiten de eigen organisatie. Met de Xelion-app is het onder andere meer mogelijk om gesprekken op te zetten, een eigen telefoonaansluiting te beheren, voicemailberichten terug te luisteren of aansluitingen door te schakelen.

Als onderneming altijd en overal bereikbaar, ook als het grootste gedeelte thuis werkt? Kies voor VoIP telefonie van Xelion. We werken met ICT partners bij jou in de buurt die voor een advies of demo graag contact met je opnemen!

Q

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion