Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Slim, efficient en innovatief

Integratie domotica en zorgtelefonie

De zorgmarkt verandert in sneltreinvaart. Dat stelt nieuwe eisen aan zorgverlenende organisaties. Nieuwkomers in de zorg hebben inmiddels bewezen wat voor een grote bijdrage slimme IT- en communicatietechnologie biedt in het behalen van concurrentievoordeel.

Xelion helpt steeds meer zorgorganisaties om communicatie met cliënten beter en efficiënter te maken. Zo gaat de kwaliteit omhoog terwijl er ook nog kosten bespaard worden. Dat geldt zowel voor eerstelijnszorg, thuiszorg als intramurale zorg. Xelion zorgt voor betere communicatie in de zorg!

Xelion: één systeem

Xelion is hét product waarmee alle aspecten van intra- en extramurale zorgcommunicatie (zoals thuiszorgoproep, nachtzorg, patiënt-alarmering of camerabewaking) via één centraal systeem wordt afgehandeld. Spraak, alarmering en beeld geïntegreerd in één systeem!

Eenvoudig

Eenvoudig in te stellen telefoniewachtrijen en meldteksten om cliënten op elk moment van de dag direct met de juiste persoon te verbinden.

VAST-MOBIELE INTEGRATIE

Handige integratie van smartphone met zorg app of met DECT, pagers en vaste toestellen waardoor zorgverleners slechts één toestel gebruiken.

SCHEIDING PRIVÉ EN ZAKELIJK

Door een aantal intelligente functies is scheiding tussen privé en zakelijk voor ambulante zorgverleners eenvoudig te realiseren.

ROB BERGFELD, MANAGER ICT SERVICES CORDAAN.

”Bestaande telefoniesystemen zijn te beperkt en bieden niet de flexibiliteit die wij als zorgverlener nodig hebben om in te spelen op de snelle veranderingen in de zorg. Xelion is een goede basis om ICT kosten te verkleinen en om beheerstaken binnen onze afdeling verder te reduceren.”

 

Technologie in de zorg: Xelion maakt het makkelijk

Domotica en zorgtechnologie zijn begrippen waarmee veel partijen over elkaar heen vallen met moeilijke termen. Xelion is erin geslaagd het juist heel simpel te maken door communicatie tussen medewerkers onderling en die met cliënten centraal te stellen. Dat maakt dat er een efficiënte bedrijfsvoering ontstaat waarin mensen direct en gericht met elkaar contact hebben op de gewenste momenten.

Xelion maakt daarbij in één klap andere communicatiesystemen overbodig, juist ook omdat de mobiele app elke smartphone onderdeel maakt van de zorgcoördinatie. Zorgalarmeringen worden eenvoudig gematcht met digitale roosters. Dat is niet alleen zeer effectief, maar redt ook daadwerkelijk levens op cruciale momenten.

Xelion

Zij gingen je voor

Lees de klantverhalen

THUIS. KANTOOR. ONDERWEG.

Ondernemers die mee veranderen schakelen nu over naar hun mobiel als hét zakelijk communicatiemiddel. De Xelion-app, met daarin de app-functionaliteit is ineens een centrale spil geworden in de communicatie, intern en buiten de eigen organisatie. Met de Xelion-app is het onder andere meer mogelijk om gesprekken op te zetten, een eigen telefoonaansluiting te beheren, voicemailberichten terug te luisteren of aansluitingen door te schakelen.

Als onderneming altijd en overal bereikbaar, ook als het grootste gedeelte thuis werkt? Kies voor VoIP telefonie van Xelion. We werken met ICT partners bij jou in de buurt die voor een advies of demo graag contact met je opnemen!

Q

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion