Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Flexibele werkplek

CRM TELEFONIE OPLOSSINGEN

Xelion is niet alleen een volwaardige VoIP-centrale maar beschikt ook over zeer uitgebreide mogelijkheden voor integraties met het CRM systeem. Dat zijn een aantal krachtige functionaliteiten die binnen het Xelion-pakket vallen zonder dat daarvoor extra betaald moet worden.

Zo wordt je bedrijfscommunicatie overzichtelijk in een omgeving geïmplementeerd. Integraties met verschillende programma’s zijn daarbij mogelijk, zodat je optimaal bereikbaar bent.

De mogelijkheden met Xelion
voor een CRM systeem

Dankzij de het gebruik van een software gedreven applicatie als Xelion kunnen heel makkelijk koppelingen worden gemaakt met andere business-applicaties . Zo ook de koppeling met het CRM systeem.

NAADLOZE INTEGRATIE MET ONZE PARTNERS

Elk bedrijf met een CRM systeem heeft baat bij de implementatie van Xelion als flexibele oplossing die alle benodigde functionaliteiten voor een succesvolle integratie in huis heeft. Xelion is altijd op zoek naar de juiste integraties (API’s) met andere belangrijke softwarepakketten die in het Nederlandse bedrijfsleven gebruikt worden. Deze integraties maken het mogelijk om klantgegevens over te zetten van CRM naar het telefoonboek dat in Xelion zit. Dat voorkomt dubbelinvoeren en laat de organisatie ook met dezelfde gegevens werken en communiceren. Klantcontact en gesprekken kunnen worden opgeslagen onder de klantkaart, waardoor collega’s elkaar makkelijker kunnen aflossen of vervangen. Ook processen waarin het klantcontact door middel van chat of sms geoptimaliseerd wordt zijn mogelijk met Xelion. Heel veel is standaard in huis, waarbij succesverhalen van gebruikers door onze partners gedeeld worden.

 

 

 

Wallboard

Een overzichtelijk wallboard geeft een real time overzicht van het aantal gesprekken, opnametijd, gemiste gesprekken of beschikbare agents.

COMPLETE FUNCTIONALITEIT VOOR CONTACT CENTER

Opnemen gesprekken, uitgebreide call-routering, meeluisteren, geavanceerde rapporten en tientallen andere functies zonder extra kosten beschikbaar.

AGENTEN BIJSCHAKELEN VANUIT ELKE LOCATIE

Medewerkers worden moeiteloos onderdeel van het klantencontactcentrum: eenvoudig personen toevoegen in een groep zonder extra licenties aan te hoeven schaffen.

Armand Tognetti
ICT Manager |Voigt Travel

”Met Xelion kunnen de telefoongesprekken eventueel ook elders worden opgenomen, locatie onafhankelijk. Vervolgens is een ontwerp gemaakt voor een integratie met onze klantcontact software-omgeving van SugarCRM. Die API is vervolgens gebouwd door Samson IT uit Delft. Zij hebben vervolgens een uitgebreide intake met ons gedaan en onze wensenlijst uitstekend ingevuld. Wij zijn echt heel blij met het resultaat. “

OPTIMALE BEREIKBAARHEID IN COMBINATIE MET JE CRM-KOPPELING

Xelion biedt interessante applicaties om te combineren met de VoIP telefoniecentrale. Zo ben je altijd optimaal bereikbaar en behoudt je het overzicht in het CRM systeem. Met deze bedrijfscommunicatie op een plek, zal het proces makkelijk en efficienter werken.

Daarbij staat Xelion open voor specifieke wensen en eisen van elke partner. Zo kunnen agents flexibel inloggen vanaf alle mogelijke locaties, gesprekken opgenomen worden en leidinggevenden eenvoudig meeluisteren met gesprekken voor kwaliteitsverbeteringen.
Daarbij wordt bij het gebruik van Xelion App de bereikbaarheid geoptimaliseerd en geïntegreerd met werkroosters, agenda en vaardighedenprofielen. Met een CRM integratie kunnen daarbij ook direct de juiste klantgegevens worden betrokken in het proces. Daarmee heeft telefonie VoIP-software de stap gezet naar Communicatiesoftware die centraal komt te staan in elke moderne organisatie.

Xelion

Zij gingen je voor

Lees de klantverhalen

THUIS. KANTOOR. ONDERWEG.

Ondernemers die mee veranderen schakelen nu over naar hun mobiel als hét zakelijk communicatiemiddel. De Xelion-app, met daarin de app-functionaliteit is ineens een centrale spil geworden in de communicatie, intern en buiten de eigen organisatie. Met de Xelion-app is het onder andere meer mogelijk om gesprekken op te zetten, een eigen telefoonaansluiting te beheren, voicemailberichten terug te luisteren of aansluitingen door te schakelen.

Als onderneming altijd en overal bereikbaar, ook als het grootste gedeelte thuis werkt? Kies voor VoIP telefonie van Xelion. We werken met ICT partners bij jou in de buurt die voor een advies of demo graag contact met je opnemen!