Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Slim, efficient en innovactief

Klantcontactcentrum

Klanten worden steeds kritischer en verwachten dat zij snel en goed worden geholpen bij een klant contact centrum. Grote of kleine organisatie: een goede bereikbaarheid voor relaties is van cruciaal belang.

Xelion is niet alleen een volwaardige VoIP-centrale maar beschikt ook over zeer uitgebreide mogelijkheden voor het klant contact centrum. Dat is een aantal krachtige functionaliteiten die binnen het Xelion-pakket vallen zonder dat daarvoor extra betaald moet worden. Hiermee maakt Xelion een professioneel klantcontactcenter ook voor de wat minder grote bedrijven bereikbaar!

Xelion: één systeem

Xelion is hét product waarmee alle aspecten van intra- en extramurale zorgcommunicatie (zoals thuiszorgoproep, nachtzorg, patiënt-alarmering of camerabewaking) via één centraal systeem wordt afgehandeld. Spraak, alarmering en beeld geïntegreerd in één systeem!

Wallboard

Een overzichtelijk wallboard geeft een real time overzicht van het aantal gesprekken, opnametijd, gemiste gesprekken of beschikbare agents.

COMPLETE FUNCTIONALITEIT VOOR CONTACT CENTER

Opnemen gesprekken, uitgebreide call-routering, meeluisteren, geavanceerde rapporten en tientallen andere functies zonder extra kosten beschikbaar.

AGENTEN BIJSCHAKELEN VANUIT ELKE LOCATIE

Medewerkers worden moeiteloos onderdeel van het klantencontactcentrum: eenvoudig personen toevoegen in een groep zonder extra licenties aan te hoeven schaffen.

Jan Rozendaal, Directeur Looyint
Beter klantcontact

”In Xelion 8 zijn een groot aantal rapporten beschikbaar die exact inzicht geven in het aantal inkomende gesprekken en de manier waarop die beantwoord worden. In de wallboard wordt nu ook real time de bereikbaarheid gerapporteerd waarmee je ieder moment inzicht hebt in de prestaties van het contact center. Ik heb Xelion bij verschillende organisaties ingezet als gebruikersvriendelijke en effectieve contactcenter applicatie.”

CALLCENTERSOFTWARE DIE HET KLANTCONTACT OPTIMALISEERT

Xelion biedt naast een uitgebreide telefoniecentrale de functionaliteiten die nodig zijn om aan de specifieke wensen en eisen van een callcenter te voldoen. Elk bedrijf met klantcontact kan makkelijk en gratis de callcenterfunctionaliteiten gebruiken.

Zo kunnen agents flexibel inloggen vanaf alle mogelijke locaties, gesprekken opgenomen worden en leidinggevenden eenvoudig meeluisteren met gesprekken voor kwaliteitsverbeteringen. Overzichtelijke wallboards voor inkomend en uitgaand verkeer en uitgebreide rapportagemogelijkheden maken Xelion tot contactcentersoftware die zowel bij kleine inhouse callcenters als grote gespecialiseerde partijen breed omarmd wordt.

Xelion

THUIS. KANTOOR. ONDERWEG.

Ondernemers die mee veranderen schakelen nu over naar hun mobiel als hét zakelijk communicatiemiddel. De Xelion-app, met daarin de app-functionaliteit is ineens een centrale spil geworden in de communicatie, intern en buiten de eigen organisatie. Met de Xelion-app is het onder andere meer mogelijk om gesprekken op te zetten, een eigen telefoonaansluiting te beheren, voicemailberichten terug te luisteren of aansluitingen door te schakelen.

Als onderneming altijd en overal bereikbaar, ook als het grootste gedeelte thuis werkt? Kies voor VoIP telefonie van Xelion. We werken met ICT partners bij jou in de buurt die voor een advies of demo graag contact met je opnemen!

Q

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion