Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

108.000 bezoekers, 5.500 CEO’s, 208 landen, 2.300 bedrijven, 320 sprekers, 8 hallen en dat 4 dagen lang. Dat is hoe Barcelona eruit zag tijdens het Mobile World Congress 2018. Een indrukkende beurs, vol futuristische uitvindingen. En Xelion was erbij!

Adios Barcelona Xelion

Acte de présence

Dankzij de internationale uitbreiding en de focus op de mobile-only trend, was Xelion gezamenlijk met CM aanwezig met een prominente stand op een centrale plaats van de beurs. Met inspirerende productdemonstraties op de stand, onvergetelijke guided tours over de highlights van de beurs en mooie koffie en borrel afspraken heeft Xelion de afgelopen dagen kennis gemaakt met veel interessante partijen.

Samenwerking met Zetacom

Tijdens deze internationale beurs hebben Zetacom en Xelion een overeenkomst gesloten waarin is overeengekomen om samen communicatieoplossingen te gaan ontwikkelen en aanbieden aan organisaties gericht op zorg- en verpleging. De focus zal niet alleen op marketing en verkoop liggen, maar zeker ook op investeringen in technologische innovaties.

VIP dagen

Xelion heeft tijdens de 4 dagen ook veel VIP gasten mogen ontvangen vanuit verschillende landen. Zo waren er mensen overgevlogen vanuit Engeland, Duitsland en Nederland. En ook Xelion partners uit Spanje zelf kwamen op bezoek om te zien waar de wereld de komende jaren naar toe gaat en om specifiek de visie van Xelion te ervaren. Aan al deze Xelion VIP gasten werd een hele interessante tour aangeboden door Vincent Everts. Vincent Everts is trendwatcher en laat binnen een uur de hoogtepunten van de beurs zien.

Adios Barcelona VIP Nederland

Wat was de Xelion experience?

Het was het tweede jaar op rij dat Xelion aanwezig was op deze beurs. Desondanks blijft de verbazing hoe enorm groot de beurs is en hoeveel trends er worden getoond. Het is goed om te zien waar de wereld heen gaat en om de wereld te tonen dat het mogelijk is om vanuit één app allerlei soorten van communicatie mogelijk te maken.

Al met al weer een mooie ervaring, veel inspiratie en mooie uitdagingen in het verschiet.

Adios Barcelona!

Adios Barcelona Vlucht