Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Datto Ticket Pop-up

#

Terug naar de marketplace

Wij hebben een zeer effectieve Xelion integratie voor “alle DATTO (Autotask) gebruikers”. Maakt u gebruik van DATTO PSA, en tevens gebruik van Xelion? Dan verhoogt deze integratie per direct efficiency en productiviteit binnen uw bedrijfsvoering.

Dit komt onder andere door bij uw Administratie afdeling het direct in beeld brengen van klantkaart met alle financiële informatie. Of direct een ticket automatisch gekoppeld aan het juiste bedrijf, waarbij meteen vanaf de eerste seconde tijd wordt geregistreerd, op uw Servicedesk. Of wat dacht u van, vanaf de eerste seconde dat relatie u belt, het overzicht van alle openstaande offertes direct in beeld bij de Salesdesk.

De juiste informatie, op het juiste moment, bij de juiste persoon. Eenvoud, Snelheid en met name rust in uw klantcontact, is de kracht van deze oplossing. Bij het opnemen van een binnenkomende lijn, wordt en het ticket direct en automatisch op de juiste naam gezet. Verder is er vanaf de eerste seconde in klantcontact, meteen tijdsregistratie op klantafhandelingen. Ook onderling doorverbinden binnen uw bedrijf, geen enkel probleem, DATTO PSA informatie reist netjes meer naar de volgende persoon of afdeling.

DATTO TICKET POP-UP KOPPELEN MET XELION

  • Als inkomende lijn wordt aangenomen, komt direct een klantkaart/ticketkaart in beeld
  • Snel en efficiënt alle informatie van de relatie direct in beeld voor de medewerker
  • Per direct “NEW-Ticket” in beeld om “incident” afhandeling op te starten (vanaf de eerste seconde tijdregistratie)
  • Ook kunt u met gebruik van ‘doorverbinden tussen afdeling(en)’ meteen relatie-informatie mee sturen naar de volgende afdeling/persoon

Kosten

Eenmalige setup kosten
€ 7500,- | Nu Tijdelijke Actie - Slechts € 5500,-

Bestelformulier