Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Contact Sync

#

Terug naar de marketplace

Synchroniseer de contacten vanuit je CRM- ERP- software met het Xelion telefoonboek.  Zo heb je altijd een up-to-date telefoonboek en zie je direct wie er belt. De Contact Sync module is een Windows applicatie die geïnstalleerd moet worden door de ICT/Telecompartner op een server of PC. De contacten worden in badges opgeknipt zodat dit geen problemen veroorzaakt op de Xelion omgeving als er meer dan tienduizend contacten gesynchroniseerd moeten worden. Het verversen van het synchronisatieproces gebeurd op basis van een tijdsinterval die geconfigureerd kan worden naar wens. Standaard is het 1-wegs synchronisatie.

Kosten

Eenmalige setup kosten
Licentie per bedrijf eenmalig: €250,00

Maandelijkse kosten per gebruiker
Licentie per bedrijf maandelijks: €50,00

Ondersteunde CRM- ERP- pakketten
Kijk voor de dienstomschrijving en de volledige lijst van ondersteunde CRM- ERP- pakketten op https://www.redcactus.nl/portfolio-items/xelion-contact-sync/. Indien het gewenste CRM-ERP- pakket niet in de lijst staat kunnen we die toevoegen voor een development bijdrage van eenmalig: €1.500,00.

Opmerkingen
Getoonde tarieven zijn de bruto verkoopprijzen exclusief BTW. Stuur een e-mail naar sales@redcactus.nl om de partnerprijslijst te ontvangen.

Bestelformulier