Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Wij mogen weer trots zijn! Wij zijn namelijk voor het derde jaar op rij genomineerd door de vakjury van Dutch IT Channel. Dit jaar zijn wij genomineerd voor de Best Telecom Innovator van Nederland. Ons platform heeft afgelopen jaar weer flinke innovatiesprongen gemaakt waardoor wij hopelijk ook dit jaar weer in de prijzen zullen vallen.

Dan is natuurlijk de grote vraag: waarom is Xelion voor deze prijs genomineerd?

SOFTWARE IN DE KERN
Xelion is in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld als krachtige communicatiesoftware voor een optimale bereikbaarheid, communicatie en samenwerking. Onze functionaliteiten en gebruikersgemak behoren bovendien tot de beste in de markt.

MARKETPLACE
Een telefoniecentrale wordt door middel van API’s steeds vaker gekoppeld aan andere bedrijfsapplicaties als CRM en ERP-software. Om deze reden hebben wij dit voorjaar een API Market Place geopend. In onze Market Place kunnen zakelijke gebruikers zelf add-on’s vinden om hun oplossing aan te passen aan specifieke wensen.

STEM OP XELION!
Door de continu verbeterde processen en nieuwe ontwikkelingen als de Market Place zijn wij genomineerd voor de Best Telecom Innovator in heel Nederland. Hier zijn wij erg trots op. Daarom kunnen wij jouw stem goed gebruiken! Ben jij ook erg tevreden of het gebruik van Xelion en onze innovatie ontwikkelingen? U kunt ons vinden in categorie 10!
Stem nu op Xelion!