Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion


Efficiënte telefonieoplossing voor bedrijfsverzamelgebouwen
“Goedemorgen, u spreekt met Medisch Centrum Delft. Wat kan ik voor u doen?” vraagt de receptionisten vriendelijk. “U wilt graag iets vragen aan Logopodie Praktijk Samenspraak? Ik zie dat hij op dit moment even telefonisch in gesprek is, kan ik een bericht achterlaten? …. Ja hoor, ik geef het aan hem door. Bedankt en een fijne dag!” Dat waren welgeteld 15 seconde. Hoe dat kan? Lees verder!

Eén centrale receptie

Het lijkt zo effectief, één centrale receptie waarop alle telefoontjes binnen komen. Vooral in een bedrijfsverzamelgebouw is deze manier van de receptie reguleren vaak van toepassing. Maar is dit allemaal wel zo effectief? Eerst het telefoontje aannemen en het verhaal aanhoren, vervolgens een poging doen om te bellen. Indien de gewenste persoon in gesprek is, de klant of cliënt weer te woord staan met de mededeling dat hij nu even niet bereikbaar is. Vervolgens de boodschap opnemen en op een later tijdstip toch weer contact opnemen met deze deskundige. Klinkt niet echt als de meest optimale oplossing. Is dit dat wel zo handige keuze voor een Medisch Centrum. Kan dit alles niet wat efficiënter?

XMP

Het antwoord op deze vraag: Ja! Dankzij de Xelion MultiPresence portal. Het telefoontje komt binnen op de centrale receptie, en aan de hand van het gedraaide nummer wordt meteen de beschikbaarheidsinformatie getoond van dat bedrijf of die specialist. Wanneer naar een bepaalde persoon of een bepaalde afdeling wordt gevraagd, is eenvoudig te zien wie er beschikbaar is en wie niet. Geen onhandige doorverbindpogingen, gewoon direct mededelen wanneer deze persoon even niet aan de telefoon kan komen. Met één druk op de knop kan er een chat of e-mail aan desbetreffende persoon worden verzonden, met de boodschap van de beller. Kort samengevat: snel en efficiënt.

Multi Present Portal
Overzicht van alle bedrijven binnen het bedrijfsverzamelgebouw.

 

Multi Present Portal
Zodra er iemand belt, wordt meteen de bijbehorende presentielijst getoond, met de mogelijkheid om met één druk op de knop te bellen, mailen of chatten.

Medisch Centrum

Vooral in het geval van een Medisch Centrum is deze snelheid en efficiëntie noodzakelijk. Het zou toch verschrikkelijk zijn als er een spoedgeval in de wacht komt te staan, omdat er eerst moet worden nagegaan of en waarom iemand niet bereikbaar is. Snel schakelen, dat is nu juist in de zorg enorm belangrijk. Maar ook andere bedrijven met een gezamenlijke receptie kunnen hier baat bij hebben. Zo zullen de kosten dalen, doordat een telefoontje sneller kan worden afgehandeld. Daarnaast zal de klant ook meer tevreden zijn wanneer de beller de indruk heeft dat hij spreekt met iemand met verstand van zaken.

Snel is niet altijd beter

Haastige spoed is zelden goed. Snel is dus niet altijd per sé beter. Maar… in dit geval wordt de snelheid veroorzaakt door efficiëntie. Dit maakt het enorm interessant voor bedrijfsverzamelgebouwen met bijvoorbeeld meerdere zorgoplossingen in één pand. In het geval van de Xelion MultiPresence Portal is snelheid dus wel degelijk beter. Benieuwd naar de mogelijkheden van Xelion en de MultiPresence Portal? Vraag meer informatie aan!