Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

VoIP lost fileprobleem op

“Regen en wind leiden tot langste file van 2018”, zo luidden de krantenkoppen vorige week. Laat staan dat hier nog de nodige sneeuwval bij komt… Steeds meer mensen vragen zich af waarom ze dagelijks onnodig lang in de auto zitten. Tijd om eens te kijken wat hierin verbeterd kan worden. Dit zal een hoop tijd en frustratie besparen. Xelion geeft tips hoe de werkdag zo efficiënt mogelijk in te delen.

Mobiel kantoor

Documenten in de cloud opgeslagen, het CRM systeem is online te vinden en de VoIP telefooncentrale is via het internet op iedere plaats benaderbaar. Eigenlijk maakt het dus niet meer uit vanaf welke werkplek men inlogt. Of het nu thuis is, de lokale koffiebar of een flexwerkplek, werken kan overal en op ieder moment van de dag.

Stel men start ’s morgens met thuiswerken om de file te omzeilen en stapt halverwege de dag de auto in om naar kantoor te rijden. Zelfs deze reistijd hoeft geen belemmering te zijn. Ook in de auto kan namelijk prima gewerkt worden. Zo is de mobiele telefoon een integraal onderdeel van de VoIP centrale. Wat betreft de mogelijkheid om te werken, is het in ieder geval niet nodig om in de file te staan.

Efficiënte dagindeling

Doordat werken altijd en overal mogelijk is, is het verstandig om te kijken hoe de dag zo efficiënt mogelijk ingevuld kan worden. Welke afspraken staan er ingepland, waar zijn die afspraken en hoe laat? Is het verstandig om voor de afspraak nog even naar kantoor te gaan, of vanuit huis te starten met werken om vervolgens minder lang naar een afspraak te hoeven rijden? Dit scheelt niet alleen een hoop tijd in de file, maar ook onnodige reistijd door altijd vanaf kantoor te starten.

VoIP Telefooncentrale

Door middel van de softphone van de VoIP telefooncentrale, beschikt men over alle functionaliteiten wanneer de laptop met een internetverbinding aanwezig is. Bellen, gebeld worden, presentie, agenda. Het complete Organised Communication platform waar men ook maar wilt. Maar ook de nieuwe generatie apps zorgt ervoor dat de mobiele telefoon onderdeel wordt van de telefooncentrale. Ook met de mobiele telefoon kun je bellen, chatten, sms’en, doorverbinden etc.

Ga voor tijdsbesparing en gemak

Tijdsbesparing en gemak zorgen ervoor dat er uiteindelijk meer tijd overblijft voor hetgeen waar het echt om draait, namelijk het werk uitvoeren. Benieuwd naar de mogelijkheden die Hosted VoIP te bieden heeft? Bekijk de uitgebreide functionaliteiten op onze website. Liever in het echt ervaren hoe het is om altijd en overal bereikbaar te zijn? Dat kan! Wij verzorgen graag een demo bij Xelion of op locatie.