Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion
Dat gaat onze agents zeker 10 seconden per gesprek aan tijdswinst opleveren, omdat ze geen orderinformatie meer handmatig hoeven op te zoeken.
Bert-Jan Beenen

Afterpay

Hosted VoIP

Hosted VoIP staat voor telefonie vanuit de cloud via IP. Xelion biedt zo’n telefoniecentrale vanuit de cloud, die met een zeer compleet pakket aan functionaliteiten alle zakelijke communicatie optimaal organiseert. Deze hosted VoIP centrale biedt de mogelijkheid om vanuit de pc, laptop en smartphone met één vast nummer te bellen en gebeld te worden. Naast telefonie ondersteunt Xelion chat en sms.

Al deze functionaliteiten kunnen gebruikt worden op mobiel en laptop, waardoor het de flexibiliteit van de organisatie optimaliseert. Zo kan er op ieder moment van de dag en op iedere gewenste plaats gewerkt worden. Daarnaast wordt alle communicatie in deze hosted VoIP (ook wel ‘cloud telefonie‘ genoemd) georganiseerd. Nooit meer lang zoeken naar die ene klantnaam, maar met enkele muisklikken is de juiste naam gevonden. Door de koppeling met het adresboek en de agenda van Outlook wordt de Organised Communication gewaarborgd.

Naadloze integraties

Xelion maakt gebruik van een Application Programming Interface, die een geautomatiseerde koppeling mogelijk maakt tussen twee of meer verschillende softwarepakketten. Op die manier kan er snel informatie worden uitgewisseld tussen verschillende informatiebronnen, hetgeen ruis op de lijn wegneemt en de bedrijfsvoering met hosted VoIP vele malen efficiënter maakt.

Xelion hosted VoIP Op de smartphone

Het nieuwe werken, kantoortuinen, flexwerken… vaste werkplekken met vaste telefoons en pc’s zijn definitief verleden tijd. Door deze trends worden werkplekken digitaal en mobiel. Dankzij de vast-mobiele integratie van Xelion, is het vaste nummer en zijn alle contactgegevens altijd voor handen. Ook via de smartphone is alle communicatie te initiëren, te rapporteren en terug te vinden. De Xelion app symboliseert de mobiele en digitale werkplek.

N
Privé en zakelijk gescheiden

Doordat het vaste nummer en het telefoonboek in een app verwerkt zijn, zijn privé en zakelijk perfect gescheiden ondanks één device. Wanneer de status ‘niet storen’ is ingesteld, zullen er geen zakelijke calls meer binnenkomen.

N
Eén plek, alle informatie

Dankzij het adresboek hoef je niet meer dubbele gegevens bij te houden. Waar en wanneer maar nodig, kan het complete adresboek worden ingezien.

N
Bereikbaarheidsinzicht

Zelfs op de mobiele telefoon kan de bereikbaarheid in één oogopslag worden getoond. Onderweg, maar toch weten of een collega bereikbaar is? Geen probleem!

DEMO AANVRAGEN

Je wilt eenvoudig en met besparing van kosten bellen? Vraag vandaag nog een demonstratie van VoIP telefonie aan. Laat je overtuigen en zie met eigen ogen hoe medewerkers efficienter gaan werken en de bereikbaarheid van de organisatie met sprongen omhoog gaat.