Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Live Demonstratie bij Xelion

 

Communicatie is een belangrijke fundering voor een goed werkende organisatie. Dat geldt voor zowel interne als externe communicatie. Om deze reden moet de communicatie dus goed op orde zijn. Hierbij is Xelion de ideale oplossing, namelijk VoIP bellen. Hierbij kan er onderscheid gemaakt worden in drie toepassingen:

  • Zakelijke telefonie;
  • Contact centers;
  • Zorgsector.

Xelion is in de opkomende wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Iedereen is altijd, overal én vanuit de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone bereikbaar. Met een scala aan features plaatst Xelion telefonie in het hart van elke organisatie voor een vaste prijs per maand. En dankzij de API kan er voor iedere specifieke bedrijfssituatie een passende oplossing worden gerealiseerd.

Om kennis te maken met Xelion, bieden wij de mogelijkheid om de applicatie live te demonstreren. Tijdens deze demo zullen alle handige functionaliteiten worden getoond, waardoor de voordelen zelf ervaren kunnen worden.

Live Demonstratie bijwonen?

Deze gegevens worden versleuteld en dus veilig verzonden. Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact op te nemen.

 

Deze gegevens worden versleuteld en dus veilig verzonden. Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact op te nemen.

 

Onze whitepapers

 

Whitepaper bedrijfstelefonie

Effectieve communicatie is een essentiële spil van iedere productieve en servicegerichte organisatie. Lees meer in onze whitepaper over bedrijfstelefonie.

Whitepaper Klant Contact Center

Xelion is VoIP telefooncentrale die standaard een volledig scala aan functies heeft om de klantcontacten van een organisatie optimaal af te handelen. Download onze whitepaper.

Whitepaper zorgtelefonie

De zorgmarkt verandert in sneltreinvaart. Dat stelt nieuwe eisen aan zorg verlenende organisaties en hun serviceniveau. Lees hier wat de rol is van Xelion in de zorg.