Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Motto Communications en Xelion hebben een strategische partnership gesloten voor de levering van de complete hosted communicatiedienst Xelion 6 inclusief hosting en connectiviteit.

Partners van Xelion en Motto kunnen de dienst bestellen en aan klanten aanbieden via het cloud distributieplatform FLUX van Motto.

Motto Communications biedt resellers de mogelijkheid om een eigen hosted omgeving te creëren voor de levering van communicatiediensten. Motto levert de licenties van Xelion inclusief een SIP-trunk en stabiele verbinding. Alle onderdelen worden vanuit FLUX via het resellerkanaal geleverd aan eindgebruikers. Met de toevoeging van Xelion aan FLUX voegt Motto een nieuwe communicatieoplossing toe aan haar portfolio, waardoor business partners meer keuzevrijheid krijgen bij het samenstellen van de juiste oplossing voor hun klanten.

FLUX

FLUX is het cloud distributieplatform van Motto waarmee business partners simpel, snel en uit eigen naam een complete werkplek uit de cloud op maat kunnen samenstellen, offreren, leveren, factureren en beheren. Motto gelooft dat de cloud werkplek wordt geleverd door partners die het vertrouwen genieten van klanten en dat deze partners keuzevrijheid nodig hebben in de levering van applicaties. Motto ontzorgt hen op het gebied van ondermeer compliancy, realtime billing, security, service levels en verkoop.

Xelion

De communicatiedienst Xelion 6 draait op een redundant platform van Motto met dagelijkse back-ups en directe interconnects via de Motto VoIP-backbone.xccxelion motto1495837924575600704
Resellers kunnen hun klanten aansluiten en hen via de portal van FLUX direct inzage geven in hun gesprekskosten. Ook kunnen ze mobiele toestellen koppelen via de app van Xelion of met de dienst Vast-Mobiele Integratie van Motto. CCO Robbert Heemskerk van Motto: “Met de toevoeging van Xelion aan FLUX bieden we onze business partners meer keuzevrijheid en mogelijkheden om hun klanten te ondersteunen bij het realiseren van vast-mobiele integratie.”

Introductie event

Motto introduceert de oplossing van Xelion op 17 mei 2016 aan haar business partners. Op die dag worden partners getraind in de commerciële en technische mogelijkheden van deze oplossing. Partners en geïnteresseerde resellers kunnen zich voor dit event op het kantoor van Motto in Amsterdam aanmelden via www.motto.nl/events