Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Meppel, 18 februari 2021

NG-BLU heeft haar Telefonie dienstenportfolio verder uitgebreid. Per 1 maart aanstaande is nu ook de dienst Managed Cloud PBX (virtuele telefooncentrale) van Xelion in combinatie met NG-BLU SIP Trunking leverbaar. Door de PBX portfolio steeds verder uit te breiden, geeft dit nog meer mogelijkheden voor onze Partners om altijd een passende (Managed) PBX oplossing te kunnen aanbieden. Zoals gebruikelijk kunnen onze Partners ook deze Xelion dienst leveren met eigen prijzen, met behoud van de factuurrelatie en het unieke volledig geautomatiseerde porteringsproces.

Als er hoge eisen worden gesteld gesteld aan security en performance, kunnen ook deze klanten optimaal met de Managed Xelion Telefonie dienst worden bediend. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het telefonieverkeer veilig over private NG-BLU verbindingen te transporteren, om ieder veiligheid- en/of performancerisico te voorkomen. De ISO9001/27001 en NEN7510 certificering van NG-BLU onderstreept dit verder.

NG-BLU biedt al vele jaren een unieke en uitgebreide portfolio op het gebied van Internet-, IPVPN-, SDWAN-, Security-, en Telefoniediensten. Deze diensten worden via een sterk Partnerkanaal in de Nederlandse markt verkocht. NG-BLU behoort tot de Top 3 van infrastructuur onafhankelijke Service Providers.

Zo verteld NG-BLU over Xelion: ”Xelion is ontwikkelaar van een hosted telefonie oplossing voor MKB organisatie. Xelion 7 is het grootste in Nederland ontwikkelde VoIP telefonieplatform voor organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Xelion biedt een volledige telefooncentrale waarbij zowel basisfuncties als meer geavanceerde mogelijkheden zoals apps, rapportages of contactcenterfuncties zonder extra kosten beschikbaar zijn. Als geen ander maakt Xelion het mogelijk om telefonie te integreren met andere applicaties zoals CRM pakketten, Whatsapp Business of MS teams.”

NG-BLU en Xelion hebben met elkaar afspraken gemaakt om op technisch en commercieel gebied intensief samen te werken. Xelion stelt de technologie beschikbaar waarmee Partners de dienst zonder moeite en volledig geautomatiseerd kunnen activeren en beheren.

NG-BLU heeft in de afgelopen jaren een kwalitatief sterk Partnerkanaal opgebouwd met veel ICT en telecom kennis. Door NG-BLU SIP Trunking met het Xelion hosted UC/VoIP platform als Managed Totaaloplossing aan te bieden, creëert het voor NG-BLU Partners nog meer mogelijkheden om hun klanten van nieuwe diensten te voorzien. Zonder hoge investering en zonder uitgebreide training”, aldus Arthur van den Ende, directeur van Xelion.

In de komende tijd zal veel energie worden gestoken in het verder integreren van bestelprocessen en online marketing programma’s ten behoeve van NG-BLU Partners.