Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Xelion in het onderwijs

“Ik kan Xelion aanbevelen bij elke school die nog afscheid moet nemen van ISDN.”
Jeff van den Berg – Stichting Sarkon en Stichting Meerwerf

Goede bereikbaarheid in het onderwijs is cruciaal. Telefoontjes om leerlingen ziek/beter te melden, om belangrijke kwesties met de leraar te bespreken, maar ook om onderling met collega’s te bellen, zodra er zich een cruciale situatie voordoet. ‘In gesprek zijn’ is niet meer van deze tijd. Tijd om eens te kijken naar een perfect geschikte oplossing voor het onderwijs.

Een logische keuze wanneer een school op zoek gaat naar een nieuw systeem, is een VoIP systeem. Eén van de grootste aanbieders van ISDN heeft aangekondigd per september 2019 te stoppen met het ondersteunen van deze manier van telefonie. Voice over IP bellen brengt vele voordelen met zich mee, waaronder uitgebreide functionaliteiten die perfect inzetbaar zijn in het onderwijs.

Xelion kan gebruikt worden op verschillende devices:

  • BUREAUTELEFOON / HANDTOESTEL
  • COMPUTER / LAPTOP
  • SMARTPHONE

Dit heeft vooral voordelen voor de ambulante medewerkers. Met de smartphone of een dect telefoon hoeft niemand meer plaatsgebonden te zijn.

Xelion kan verschillende communicatievormen opzetten:

  • BELLEN
  • CHATTEN
  • SMS’EN

Onderling chatten met collega’s bevordert de communicatiesnelheid. Een SMS lijst is makkelijk opgesteld, waardoor leerlingen en collega’s eenvoudig en snel op de hoogte kunnen worden gesteld.

Hoog adoptie niveau van technologie

Het adoptieniveau van de jeugd ligt hoog. Op scholen zijn vaak de nieuwste trends te ontdekken als het gaat om smartphones en gadgets. Het spreekt hen daarom aan om hierin mee te gaan. Waar er vroeger gewerkt werd met doorbellijsten als er een leraar ziek was, kan het nu sneller en beter vanuit de school gecommuniceerd worden. Handig dus, wanneer het nieuwe VoIP platform direct de tools biedt om dit mogelijk te maken.

Xelion biedt een zeer complete telefooncentrale uit de cloud, waarbij een rijk pallet aan functionaliteiten standaard in de prijs zijn inbegrepen. Het is een platform waar men communicatie kan organiseren, zowel op de PC, mobiel als via (mobiele) telefoontoestellen. Dit biedt compleet inzicht in een omgeving waar communicatie cruciaal is. Juist voor het onderwijs is deze telefooncentrale perfect in te richten.

Laat onderwijs makkelijker en sneller communiceren

Xelion is een complete telefooncentrale, waarbij een aantal functionaliteiten specifiek handig zijn voor het onderwijs, waaronder:

Keuzemenu

Dankzij een zelf in te stellen keuzemenu, hebben leerlingen en ouders direct de juiste persoon aan de telefoon.

Voicemail in mailbox

Een keer niet bereikbaar of ziekmeldingen graag centraal ontvangen? De voicemail kan automatische worden afgeleverd in een daarvoor bestemde mailbox.

Niet storen

Iedere medewerker kent zichzelf een bepaalde status toe. Wanneer een leraar les aan het geven is, kan deze eenvoudig op niet storen worden gezet. Deze status kan automatisch gekoppeld worden aan een schema/agenda. Nooit meer ongewenst gestoord worden tijdens de les.

Presentielijst

De statussen van collega’s kunnen in één oogopslag worden getoond, waardoor meteen inzichtelijk is of die persoon bereikt kan worden.

DEMO AANVRAGEN

Je wilt eenvoudig en met besparing van kosten bellen? Vraag vandaag nog een demonstratie van VoIP telefonie aan. Laat je overtuigen en zie met eigen ogen hoe medewerkers efficienter gaan werken en de bereikbaarheid van de organisatie met sprongen omhoog gaat.