Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Stichting travis | Plaatsonafhankelijk werken

Stichting Travers werkt aan leefbare buurten en vitale, veilige wijken door verbinding te creëren tussen verschillende sectoren. Ze hechten dus veel waarde aan het goed bereikbaar zijn voor klanten. Het is belangrijk dat de klant snel en gemakkelijk contact kan opnemen met de organisatie, zodat vragen en problemen snel kunnen worden opgelost.  

Hoewel de telefonie intern goed geregeld was via vast, mobiel of Microsoft Teams, zorgden de lockdowns tijdens de COVID-pandemie voor problemen met de externe bereikbaarheid. De 038-nummers van het kantoor waren niet meer geschikt voor thuiswerken en er was behoefte aan een oplossing die plaatsonafhankelijk is. 

wensen en behoefte

Stichting Travers wilde graag een telefonie-oplossing die niet locatiegebonden is. De oplossing moest ook slimme routeringen hebben zodat er altijd iemand beschikbaar is om de telefoon op te nemen. Tot slot wenste Travers dat de telefonie-oplossing kon worden gekoppeld met hun huidige ERP-systeem. 

resultaten

We hebben een Xelion telefonie-oplossing met integratie van het pakket Kidsvision opgeleverd. Dit heeft geleid tot aanzienlijke verbetering van de bereikbaarheid van Stichting Travers en een hoge mate van flexibiliteit voor de medewerkers. Nu zijn ze in staat om 100% in de cloud te werken, waardoor ze niet langer afhankelijk zijn van lokaal geïnstalleerde oplossingen.  

Dankzij de implementatie van de nieuwe telefonie-oplossing zijn de wensen van Stichting Travers met betrekking tot de bereikbaarheid en routing van telefoongesprekken vervuld. Daarnaast heeft de integratie met het ERP-systeem gezorgd voor een efficiëntere werkwijze en een betere service richting klanten. 

Samenwerking met loogisch 

Hans-Paul Lips, manager ICT, vertelt: “Onze samenwerking met Loogisch is door toeval ontstaan nadat Lammerink aankondigde haar telecomactiviteiten af te stoten en over te dragen aan Loogisch. Na een serie van goede gesprekken met beide partijen hebben we besloten om in te gaan op de samenwerking. Loogisch is een nuchtere, duidelijke en eerlijke partner. Het is duidelijk dat we uit dezelfde regio komen.” 

 

 

“Loogisch is een nuchtere, duidelijke en eerlijke partner. Het is duidelijk dat we uit dezelfde regio komen.”

Hans-Paul Lips
Manager ICT | Travers | 5 april 2023

Meer weten? 

Ben je op zoek naar een telefonie-oplossing die perfect aansluit op de wensen en behoeften van jouw organisatie? Wij leveren op maat gemaakte zakelijke oplossingen. Wij staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste manier voor jou.