Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Het verhaal achter LTP

De geschiedenis van LTP gaat ver terug. Het oudste HR-adviesbureau van Nederland is opgericht in 1927. Heden ten dage wordt met een team van ruim 120 psychologen en andere professionals een reeks aan assessment-diensten geboden die organisaties helpen om mensen en teams krachtiger te maken. Met een sterke reputatie en een bewezen ‘track record’ ondersteunt LTP talloze organisaties in en buiten Nederland, waaronder EY, KLM en Randstad.

De reden om Xelion te gaan gebruiken

We vroegen aan Anouk Broersma, manager marketing en sales op welke manier Xelion kan bijdragen het werk van LTP slimmer te organiseren. Anouk leg uit dat binnen de organisatie veel business professionals zijn die niet alleen op kantoor, maar ook bij klanten of thuis hun werk moeten kunnen doen. Veel van de medewerkers staan voortdurend in contact met klanten en kandidaten voor een assessment en dat vraagt om goede bereikbaarheid zonder veel gedoe.

Hoe gebruik je Xelion?

Bij LTP wordt op grote schaal gebruik gemaakt van de softphone. Anouk licht dit toe: “Voor ambulante medewerkers is de Xelion softphone veel praktischer dan een bureautoestel. Met de softphone kun je op elke plek met collega’s en relaties communiceren. De presence lijst van beschikbare collega’s is handig en ook heb je overal de beschikking over een bedrijfsbreed adressenboek met up-to-date contacten.” Er is een centrale klantingang waar kandidaten van assessment worden geholpen. “Om een assessment in te plannen of het resultaat te bespreken willen we een makkelijke ingang bieden waar mensen duidelijk te woord worden gestaan.” De contact center functies in Xelion maken het mogelijk om via wachtrijen en keuzemenu’s gesprekken op de goede plek te laten uitkomen. Ook kan voor trainingsdoeleinden gewerkt worden met opnemen van gesprekken of meeluisteren/ meefluisteren om agents te coachen.

Hoe zie je de toekomst?

Anouk is er van overtuigd dat het altijd beter kan. “Ik zou graag beter gebruik gaan maken van de mogelijkheid om gesprekken te kunnen opnemen en terugluisteren. Dit is voor selectiebureaus als LTP een prachtig hulpmiddel waarmee we de service naar kandidaten kunnen verbeteren. Door tijdgebrek is dit idee tot nu toe blijven liggen, maar we pakken het zeker nog op!” Het opnemen en bewaren van gesprekken inclusief toevoegen van gespreksnotities is een standaardfunctie in Xelion. In het verlengde van het idee om gesprekken en notities te kunnen bewaren en delen met collega’s, is het helemaal mooi als deze informatie automatisch wordt opgeslagen in het CRM systeem waarin alle relatiegegevens zijn opgeslagen.

“De mogelijke integratie van Xelion met AFAS Profit is een geweldige stap omdat iedereen dan altijd over up-to-date en relevante informatie beschikt waarmee we klanten gerichter en sneller kunnen ondersteunen. En dat is waar het LTP om is te doen”

Anouk Broersma
Manager Marketing & Sales | LTP