Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Het verhaal achter Voigt

Cees van den Bosch, de reisondernemer achter Voigt Travel, zegt op z’n website: “Iedere vakantie moet een unieke reiservaring zijn, een belevenis. Oftewel, van reizen naar beleven! Met Voigt Travel reis je niet naar bestemmingen die al zijn platgetrapt door hordes toeristen, maar juist naar de onontdekte parels op deze planeet. In het gesprek dat we met ICT manager Armand Tognetti hebben, blijkt direct dat de passie voor het specialisme van belevenisreizen naar het Noorden ook bij hem in het bloed zit als hij enthousiast van wal steekt:” Je moet het echt een keer meemaken om te weten wat een reis naar Lapland met je doet. Wij zijn er bij ICT om die klantbeleving vanaf de eerste oriëntatie tot aan de evaluatie zo goed mogelijk te begeleiden.”

De reden om Xelion te gaan gebruiken

Op advies van onze adviseur op dit gebied, Maxxus Telecom, hebben we vorig jaar gekozen voor de softphone oplossing van Xelion. Die keuze is heel goed uitgepakt. Met Xelion kunnen de telefoongesprekken eventueel ook elders worden opgenomen, locatie onafhankelijk. Vervolgens is een ontwerp gemaakt voor een integratie met onze klantcontact software-omgeving van SugarCRM. Die API is vervolgens gebouwd door Samson IT uit Delft. Zij hebben vervolgens een uitgebreide intake met ons gedaan en onze wensenlijst uitstekend ingevuld. Wij zijn echt heel blij met het resultaat. “

Hoe gebruik je Xelion?

Voigt is een specialistische touroperator. Wij verzorgen in samenwerking met Transavia directe vluchten naar het Poolcirkelgebied. En om dan maar het bruggetje naar Telefonie te maken: veel reisbureau’s proberen alles via internet te regelen. Wij hebben ook een uitstekende website met heel veel informatie, maar sturen er ook heel bewust op aan om klanten te laten bellen met vragen. Ook bellen wij bij boekingen nog heel vaak na om de verdieping op te zoeken. Daarom besteden wij ook zo veel aandacht en hechten we waarde aan een flexibele en dynamisch gekoppelde telefonie-oplossing.

Hoe zie je de toekomst?

Wij willen elke keer waarde creëren in de contactmomenten die we hebben en snelheid is daarbij belangrijk. Dankzij de koppeling tussen Xelion 7 en Sugar weten wij bij een bestaand contact direct wie wij aan de lijn hebben en wat er al besproken is. Door deze oplossing opent de klantkaart ook direct in beeld en weten we waarover en over wie we praten. Als het een nieuwe klant betreft, maken onze verkopers een nieuwe klantkaart aan in SugarCRM waarin direct het juiste telefoonnummer staat. Zo worden de klantgegevens verder verrijkt. Ja, het zal vaker gezegd worden dat het bedrijven gaat om het optimaliseren van de customerjourney, maar het is zeker dat het willen verkopen van een onvergetelijke reis letterlijk en figuurlijk diep in de genen zit van Voigt Travel.

”Wij bellen dus graag met de klant om de ultieme en passende reis samen te stellen. Onze leadtijd duurt ook wat langer.”

Armand Tognetti
ICT Manager |Voigt Travel