Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Het verhaal achter VVV-Venlo

VVV-Venlo, opgericht in 1903, speelt dit jaar weer op het hoogste niveau. Na een verblijf van enkele jaren in de Jupiler League is VVV-Venlo het afgelopen seizoen kampioen geworden en zal Seacon Stadion – De Koel dit seizoen weer het vertrouwde decor zijn van eredivisie voetbal.

De reden om Xelion te gaan gebruiken

VVV-Venlo heeft er voor gekozen om zijn telefonie systeem te vervangen voor een moderne VoIP oplossing uit de Cloud. Gehost vanuit de datacenters van de business partner Systemec, heeft VVV-Venlo de beschikking gekregen over een Xelion platform.
De reden om met Xelion, te zee te gaan is dat het naast een telefonie- ook een volledige klantcontact oplossing biedt en omdat het de integratie met Afas Profit mogelijk maakt. Directeur Marco Bogers van VVV-Venlo geeft aan waarom gekozen is voor Xelion. “Wij willen op alle vlakken professionaliseren. Met de keuze voor een moderne VoIP oplossing kunnen onze medewerkers effectiever werken, ongeacht waar ze zijn. Ook wordt ons klantcontact veel professioneler, omdat we met Xelion over een aantal handige tools beschikken om inkomende telefoongesprekken slimmer af te handelen.” In aanvulling hierop geeft Marco aan: “Een andere reden om te migreren naar Xelion is de integratie van telefonie met ons Afas Profit systeem. Het up-to-date adressenboek in Afas is automatisch ook beschikbaar als telefoonboek en als er iemand naar ons belt, wordt de klantkaart automatisch geopend. Dit maakt het mogelijk om de service naar onze relaties te verbeteren en bespaart veel tijd.”

Hoe gebruik je Xelion?

VVV-Venlo is doelgericht bezig met een lange termijn beleid om een financieel gezonde en professionele voetbalorganisatie te zijn. De keuze voor een door Systemec beheerd Xelion platform past in dit beleid en zorgt ervoor dat er nieuwe mogelijkheden zijn om de bereikbaarheid en service van de organisatie op een hoger plan te tillen. Xelion is een complete telefonieoplossing, waarbij de gebruiker met een handige app op de PC of smartphone altijd op de juiste manier bereikbaar is. Het maakt dus niet meer uit of je op kantoor bent of onderweg, de app zorgt er voor dat je altijd via één zakelijk nummer bereikbaar bent als je dat wilt en vrij bent in de keuze van het mobiele netwerk dat je gebruikt.

Hoe zie je de toekomst?

Xelion is exclusief technologie partner van Afas en heeft reeds vele organisaties in Nederland voorzien van de mogelijkheid om hun CRM en telefonie naadloos te integreren. Inmiddels zijn er meerdere betaald voetbal organisaties die gekozen hebben om Xelion te integreren met Afas Profit.

”Wij willen op alle vlakken professionaliseren. Met de keuze voor een moderne VoIP oplossing kunnen onze medewerkers effectiever werken, ongeacht waar ze zijn. Ook wordt ons klantcontact veel professioneler, omdat we met Xelion over een aantal handige tools beschikken om inkomende telefoongesprekken slimmer af te handelen.”

Marco Bogers
Directuer | VVV-Venlo