Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

KLANTCASE REALWORKS KOPPELING (KLANTCONTACT DBMAKELAARS MET XELION KOPPELING REALWORKS)

Nancy van Vliet is Office Manager bij DB Makelaars en zij maakt binnen de makelaardij al ruim 11 jaar gebruik van RealWorks. Sinds een jaar maakt DB Makelaars gebruik van RealWorks in combinatie met Xelion. Wij spraken Nancy over haar ervaringen en bevindingen.

DB Makelaars koos zonder twijfel voor RealWorks

DB Makelaars is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxaties van woningen in Lansingerland en omgeving (Rotterdam, Zoetermeer en Pijnacker). Ze zijn nu nog gevestigd in de zijvleugel van het gemeentehuis van Bergschenhoek, maar ze verhuizen begin 2021 naar de Dorpsstraat, een prachtige zichtlocatie, in het centrum van Bergschenhoek.

Ondanks dat er meerdere aanbieders zijn, was de keuze voor RealWorks binnen DB Makelaars snel gemaakt. Zo vertelt Nancy: “RealWorks biedt een compleet en overzichtelijk pakket waarin al onze woningen, relaties, correspondentie en agenda met elkaar in verbinding staan en real time worden bijgewerkt. Daarnaast is het altijd en overal online toegankelijk en heeft het een optimale gebruiksvriendelijkheid.”

Wij geven graag dat beetje extra service

Door de veranderingen op de woningmarkt wilden we effectiever en efficiënter werken. Niet alleen om als team nog prettiger samen te werken, maar ook om de klanttevredenheid te verhogen. Een koppeling tussen RealWorks en Xelion bleek dé oplossing, want ondanks dat er steeds meer manieren zijn om contact met ons op te nemen blijft bellen gewoon fijn. De API-koppeling tussen RealWorks en Xelion zorgt ervoor dat de relatiekaart bij een inkomend gesprek meteen zichtbaar wordt en je alle relevantie informatie bij de hand hebt. Je kunt je klant daardoor direct helpen in plaats van dat je diegene moet doorverbinden naar een collega en de vraag opnieuw moet stellen. We geven hierbij net dat beetje extra service waar klanten blij van worden.

Xelion is dé oplossing voor een optimale bereikbaarheid

Onze medewerkers werken hybride thuis en op kantoor en we zijn daarbij erg blij dat we gebruik maken van de slimme zakelijke telefonie van Xelion. Door de gebruikersinterface kunnen we heel makkelijk overschakelen van de ene werkplek op kantoor naar de andere werkplek thuis. De klant merkt hier verder niets van, omdat we, dankzij Xelion, goed bereikbaar zijn.