Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Delft, 20 december 2017 – Jabra (GN Audio) en Xelion gaan een intensieve samenwerking aan. De Deense leverancier van intelligente audio oplossingen heeft haar devices voor de zakelijke markt laten certificeren op het UC platform van Xelion. Hierdoor is de integratie tussen de headsets van Jabra en het platform van Xelion een feit en kan de samenwerking in de markt verder worden opgebouwd. In eerste instantie ligt hierbij de focus op Nederland, echter groeit de lijst met Europese landen gestaag.

Arthur van den Ende vanuit Xelion hierover: “De softphone van Xelion is al jaren toonaangevend en een belangrijke reden van onze snelle groei. Omdat gebruikers graag met de softphone werken is het een kleine stap om de bureautelefoon te vervangen voor een headset. Met de ondersteuning van Jabra vullen we een wens in van gebruikers die thuis, onderweg en op kantoor makkelijk zakelijk en privé willen bellen.”

Vanuit Jabra geeft Jasper van den Heuvel (Channel Director South EMEA) een toelichting op de samenwerking: “Na een intensieve periode van ontwikkelingen zijn onze headsets compatibel met het softphone platform van Xelion. We zijn trots en zeer content met het feit dat Xelion onze headsets heeft gecertificeerd voor hun platform. We kijken ernaar uit samen de markt significant te laten groeien”.

Beide partijen zijn ambitieus en gedreven om de samenwerking in Nederland tot een succes te maken waarbij de sprong naar andere Europese landen eenvoudig gemaakt kan worden. De gezamenlijke oplossing maakt het eenvoudiger voor resellers om een totaalpakket te bieden aan hun klanten, van platform tot endpoints teneinde in te spelen op de steeds sneller groeiende vraag naar cloud communicatie- en samenwerking.