Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Delft – In december 2017 kondigde Xelion – het grootste in Nederland ontwikkelde VoIP telefonie platform voor organisaties in het midden- en kleinbedrijf – de volledige ondersteuning van Cisco 68xx, 78xx en 88xx SIP telefoons aan. Toestellen kunnen zeer eenvoudig worden aangesloten en standaard worden alle belangrijke functies op de Cisco toestellen ondersteund.

De nieuwe reeks 78xx serie die Cisco in 2017 op de markt heeft gebracht, wordt vanuit Xelion inmiddels volledig ondersteund. Het aansluiten en configureren van toestellen gaat automatisch en beveiligd en alle belangrijke functies van de nieuwe toestellen worden door Cisco ondersteund.

Inmiddels is in Nederland en de UK gestart met de introductie naar VoIP aanbieders. De eerste resellers kunnen van start met het aanbieden van de geïntegreerde Cisco-Xelion oplossing. Eén van de eerste resellers die is gaan werken met de nieuwe combinatie is Belise uit ‘s-Hertogenbosch.

“Cisco is met deze nieuwe reeks toestellen terug van weggeweest. Cisco staat voor kwaliteit, wat goed aansluit bij de visie van Belise om altijd A-merk producten te gebruiken. Door de vele functies van Xelion op de toestellen te ondersteunen, krijgt de gebruiker veel meer mogelijkheden en inzicht zonder dat daarvoor handmatige acties nodig zijn. Onze klanten hebben hierdoor meer gebruikersgemak, inzicht en telefoons die zeer eenvoudig kunnen worden aangesloten,” aldus Jurgen Fassbender van Belise.

Met de introductie van een nieuw instapmodel wordt de Cisco telefoon voor een grote groep MKB organisaties interessant. “De 68xx is door Cisco als aantrekkelijk geprijsd instapmodel geïntroduceerd. Daarmee wordt het ook voor MKB organisaties met een beperkt budget makkelijk om te werken met een topproduct.”

Xelion zal in de komende maanden de samenwerking met naar andere landen uitbreiden. In april zal tijdens de belangrijke ICT beurs asLAN in Madrid worden gestart met aanbieden naar Spaanse ICT resellers. En ook in Ierland zal in de komende maanden worden gestart via het reseller kanaal.