Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Delft 28 februari 2018 – Tijdens de internationale beurs Mobile World Congres in Barcelona hebben Zetacom en Xelion een overeenkomst gesloten waarin is vastgelegd om samen communicatieoplossingen te gaan aanbieden aan organisaties gericht op zorg- en verpleging. De samenwerking beperkt zich niet alleen tot de marketing en verkoop, maar ook tot investeringen in technologische innovaties.

Zetacom en Xelion werken samen aan zorgoplossing

Zetacom is toonaangevend als aanbieder van ICT en telecom oplossingen in de zorgsector. Als ICT-integrator zoekt Zetacom voortdurend naar nieuwe ICT oplossing om daarmee beter invulling te geven aan de actuele vragen rond zorg en verpleging. Met de mobile apps van Xelion wordt het mogelijk om ambulante medewerker makkelijker en zonder administratieve rompslomp te laten communiceren met cliënten en collega’s.

Xelion heeft in de afgelopen jaren een nieuwe generatie mobiele apps ontwikkeld waardoor het mogelijk is om zakelijke communicatie makkelijk te organiseren. Naast chat en telefonie is het voor zorgmedewerkers ook mogelijk om roosters in te zien, beschikbaarheid in wijkteams eenvoudig aan te passen en privé en zakelijk te scheiden. De apps zijn eenvoudig te installeren en je wordt als gebruiker niet verplicht om van mobiele provider te wisselen.

De behoefte aan eenvoudige, laagdrempelige apps gericht op zorgcommunicatie is groot. Daarom gaan Xelion en Zetacom verder onderzoeken hoe de app kan worden uitgebreid met nieuwe functies zoals alarmering en uitgebreidere roostering opties. Omdat Xelion beschikt over een R&D team in Nederland zullen toekomstige gebruikers nauw worden betrokken bij het realiseren en implementeren van de nieuwe innovaties.