Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Wij willen nog even terugblikken op 16 januari 2020 toen de winnaars van de Dutch IT Awards bekend werden gemaakt. In totaal werden er 19 prijzen uitgereikt aan bedrijven/personen die in 2019 een bijzondere prestatie hebben geleverd. De prijzen konden behaald worden in totaal 19 categorieën. In 2019 is er ook een recordaantal bereikt van 40.000 stemmen. Samen met het oordeel van de jury werd uiteindelijk bepaald wie de prijzen in ontvangst mochten nemen.

Eervolle vermelding

Xelion deed mee in categorie “telecom innovator of the year”. Mede met de komst van onze eigen Market Place behoorden wij tot één van de besten in deze categorie. Helaas is de prijs toegereikt aan Voiceworks. Wij willen hen namens Xelion feliciteren met deze fantastische prijs. Daarentegen hebben wij wel een eervolle vermelding verkregen. Een resultaat waar wij ook erg trots op zijn.

Motivatie

Ondanks dat wij dit jaar de prijs niet in ontvangst mochten nemen, zijn wij toch erg enthousiast over 2020. Er staan weer grootste plannen/ontwikkelingen op de agenda om ons nog meer te kunnen onderscheiden. Een voorbeeld hiervan is o.a. de koppeling met Whatsapp. Meer daarover volgt nog.