Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Eenvoudige integratie van mobiele telefoons met telefooncentrale eindelijk een feit

Delft mei 2016. Als het gaat om bereikbaarheid is de belangrijkste wens van veel organisaties om vast en mobiele telefonie met elkaar te integreren. Daarmee wordt de mobiele telefoon onderdeel van de vaste telefooncentrale Dit scheelt in kosten en de bereikbaarheid van medewerkers wordt stukken beter.

De oplossingen die geboden worden om dit mogelijk te maken vereisen dat je netwerk en telefooncentrale en mobiele abonnementen bij één provider afneemt. Dit is onhandig voor de gebruiker omdat vaste en mobiele abonnementen vaak verschillende looptijd hebben. Ook is het duur en wordt de flexibiliteit om te switchen tussen telecom providers tot nul gereduceerd omdat je vast zit aan één aanbieder.

Alles via een app

Xelion heeft als eerste in de markt een mobiele app ontwikkelt die het mogelijk maakt om netwerk-onafhankelijk je mobiele telefoon te integreren met de telefooncentrale van Xelion. Met de app kun je bellen met je zakelijk nummer, heb je toegang adressenboek, inzicht in beschikbaarheid collega’s. Ook komen inkomende gesprekken op je vaste nummer automatisch binnen op de mobiel. Je mobiel vervang dus je vaste toestel en je bereikbaarheid neemt enorm toe.

Stabiel netwerk

Omdat de app niet gekoppeld is aan één specifieke netwerk provider houdt je keuzevrijheid en kies je het abonnement dat het best bij je past. En als je wilt wisselen van provider kan dat op elk moment.

De Xelion app werkt overal waar je netwerk dekking hebt. Je bent die niet per se afhankelijk van wifi of een dataverbinding. Overal waar je 3/4G dekking hebt kun je bellen en heb je de vertrouwde telefoniekwaliteit die je verwacht.

Vast en mobiel scheiden

De Xelion app zorgt er voor dat je privé en zakelijk makkelijk kunt scheiden. Bel je via de app dan loopt het via de telefooncentrale van de zaak en wordt je zakelijke nummer weergegeven aan de persoon die je belt. Als zakelijk niet bereikbaar wilt zijn dan deactiveer je de app met één vinkje, maar blijf je gewoon bereikbaar op je mobiele nummer voor vrienden en privé contacten. Je scheidt zakelijk en privé zowel qua bereikbaarheid als qua kosten.

Over Xelion

Xelion ontwikkelt VoIP-oplossingen waarmee organisatie hun communicatie verbeteren. Naast een volwaardige telefonieoplossing beschikt Xelion 6 over chat, sms, presence en integreert e-mail. De oplossing onderscheidt zich in functionaliteit en gebruikersgemak.

Xelion beschikt over een eigen R&D-afdeling in Nederland die in nauw overleg met gebruikers voortdurend werkt aan oplossingen die voor hen belangrijk zijn. Daardoor is Xelion in 2012 en 2014 verkozen tot beste hosted telefonieoplossing in Nederland Inmiddels gebruiken duizenden organisaties in Nederland de oplossingen van Xelion.