Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

VoIP provider

Xelion is de VoIP provider die ervoor zorgt dat spreekverkeer vanuit de cloud over IP gaat. Xelion optimaliseert met een zeer compleet pakket aan functionaliteiten alle zakelijke communicatie optimaal. Deze VoIP telefonieoplossing biedt de mogelijkheid om vanuit de pc, laptop en smartphone met één vast nummer te bellen en gebeld te worden. Xelion dient niet alleen als VoIP provider, maar ondersteunt ook chat en sms.

Al deze functionaliteiten kunnen gebruikt worden op mobiel en laptop, waardoor het de flexibiliteit van de organisatie optimaliseert. Daarnaast wordt alle communicatie georganiseerd. Door de koppeling met het adresboek en de agenda van Outlook wordt de Organised Communication gewaarborgd.

Benieuwd naar deze uitgebreide vorm van Organised Communication die deze VoIP provider aanbiedt? Lees verder en vraag direct een live demonstratie aan.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Wat het mooie van Xelion is, er komen telkens krachtige functies bij die ons helpen werk beter uit te voeren.
Vera Hogewoning

Freevoice

De mobile app van de Xelion
VoIP provider

Binnen de zakelijke communicatie, is de smartphone centraal komen te staan. Na mobiel-tenzij en vast-mobiel integratie, komt de tijd van mobile-only steeds dichterbij. Dankzij de VoIP aanbieders, is het makkelijker om de smartphone onderdeel te laten zijn van de telefooncentrale. Xelion heeft een volwaardige mobiele app voor alle Xelion gebruikers, waarmee alle functionaliteiten die in een vaste omgeving aanwezig waren, nu ook onderweg voorhanden zijn. Voordelen hiervan zijn:

N
Overzicht
Doordat de smartphone app onderdeel is geworden van de telefooncentrale, is ook alle informatie beschikbaar op de smartphone. Dat zorgt voor overzicht en compleetheid van informatie, waar en wanneer ook nodig.
N
Toename bereikbaarheid

Het is mogelijk om met één vast nummer bereikbaar te zijn voor alle zakelijke gesprekken. Het maakt niet uit of je op kantoor bent, thuis of onderweg, dankzij de mobiele app kan er altijd gebeld worden met het vaste nummer, en is men altijd bereikbaar op het vaste nummer.

N
Controle

Andersom heeft het als voordeel dat bedrijven controle hebben over de communicatie die via de smartphone plaatsvindt. Zo kan er worden nagegaan hoeveel inkomende en uitgaande calls er zijn geweest.

 

DEMO AANVRAGEN

Je wilt eenvoudig en met besparing van kosten bellen? Vraag vandaag nog een demonstratie van VoIP telefonie aan. Laat je overtuigen en zie met eigen ogen hoe medewerkers efficienter gaan werken en de bereikbaarheid van de organisatie met sprongen omhoog gaat.