Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion
We bellen altijd met recente gegevens. Als iemand ons belt, zien we meteen wie dat is.
Ard Jongeneel - Jongeneel Transport

voIP RESELLERS

Xelion werkt met zorgvuldig geselecteerde VoIP resellers, die allen getraind zijn op Xelion kennis. Hier kunnen bedrijven terecht voor een aanbod, voor advies, voor een installatie, maar ook voor onderhoud en beheer. Het fijne aan de VoIP resellers is dat zij aan belangrijke eisen kunnen voldoen. Zo zal het voor het ene bedrijf belangrijk zijn als de beheerder van het telefoniesysteem in de buurt gevestigd zit. Voor een specialistisch bedrijf is juist weer specifieke kennis vereist, waarbij afstand geen issue is. Speciaal voor hen zijn er ICT VoIP resellers die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld de zorg, retail of finance.

Het voordeel van een hoofdkantoor in Nederland, is dat korte lijnen mogelijk zijn. Mocht één van de Xelion VoIP resellers het probleem niet kunnen oplossen, kunnen ze heel eenvoudig contact opnemen met het Xelion kantoor gelegen in Delft. Maar ook voor wensen ‘op maat’ kan strak gecommuniceerd worden. Korte lijnen en snel schakelen; dat is wat bedrijven nodig hebben.

Daarom kiezen bedrijven voor Xelion

Xelion biedt de meest uitgebreide en flexibele VoIP centrale, waarmee MKB bedrijven bereiken wat ze willen, en dat is een goede bereikbaarheid van de organisatie.

Eén vast nummer

Bellen en gebeld worden op het vaste nummer is niet alleen mogelijk op de traditionele bureautelefoon, maar ook op de pc of smartphone. Xelion biedt optimale vast-mobielintegratie door de unieke app.

Toegankelijk

Uitgebreide functionaliteiten, zoals gewenste routering van gesprekken, wachtrijen, keuzemenu’s, belgroepen, doorschakelingen enzovoort… en dat alles kan men heel eenvoudig zelf instellen.

Verbetering van de klantervaring

Ook al heeft de organisatie geen call center, toch kunnen de call center functionaliteiten die standaard in Xelion zijn inbegrepen ervoor zorgen dat de klantervaring aanzienlijk verbetert.

THUIS. KANTOOR. ONDERWEG.

Ondernemers die mee veranderen schakelen nu over naar hun mobiel als hét zakelijk communicatiemiddel. De Xelion-app, met daarin de app-functionaliteit is ineens een centrale spil geworden in de communicatie, intern en buiten de eigen organisatie. Met de Xelion-app is het onder andere meer mogelijk om gesprekken op te zetten, een eigen telefoonaansluiting te beheren, voicemailberichten terug te luisteren of aansluitingen door te schakelen.

Als onderneming altijd en overal bereikbaar, ook als het grootste gedeelte thuis werkt? Kies voor VoIP telefonie van Xelion. We werken met ICT partners bij jou in de buurt die voor een advies of demo graag contact met je opnemen!