Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

VoIP zakelijke telefonie
Ben je onlangs een onderneming gestart of heb je een bestaande organisatie die wilt overstappen naar een andere telefooncentrale? Dan is VoIP zakelijke telefonie van Xelion de oplossing van jouw organisatie.

VoIP telefonie is hetzelfde als bellen via IP, oftewel de Cloud. Geen gedoe meer met ISDN, maar simpel bellen via het internet. Of je nu via een vaste lijn belt, een-op-een gesprekken of groepsgesprekken voert, alles is mogelijk met VoIP telefonie van Xelion. Belangrijk voordelen van VoIP bellen zijn:

  • Dat je elke werkplek eenvoudig kan inregelen en aanpassen;
  • Makkelijk online te beheren, zoals toevoegen van medewerkers, keuzemenu’s instellen en meer;
  • Overal bereikbaar via één nummer.

Overal bereikbaar via één nummer met VoIP zakelijke telefonie van Xelion

Hoe ideaal om bereikbaar te zijn en te bellen vanuit één zakelijk nummer? Dit is zelfs mogelijk terwijl alle medewerkers met hun eigen smartphone bellen. De mobiele telefoon wordt onderdeel van de VoIP centrale.

Uitgebreide functionaliteiten, ideaal voor het MKB en grote organisaties

Wat biedt VoIP telefonie t.o.v. de traditionele telefonie? Met Xelion heb je een compleet pallet aan functionaliteiten tot je beschikking voor een efficiëntere communicatie met de klanten. Enkele voorbeelden van onze functionaliteiten zijn:

  1. Presentielijsten;
  2. Groepsgesprekken;
  3. Meeluisteren;
  4. Keuzemenu’s;
  5. Rapportages;
  6. Automatische gespreksopnames;
  7. En meer…

ISDN stopt, kies daarom voor VoIP zakelijk bellen!

ISDN stopt per september 2019. ISDN staat voor Integrated Services Digital Network. Met ISDN kan je tegelijk bellen en internetten wat in de jaren 90 erg populair was. Met de komst van snel en stabiel breedband internet vindt er een verschuiving plaats richting VoIP telefonie met als belangrijk gevolg een betere geluidskwaliteit.

Meer informatie over het inzetten van VoIP zakelijke telefonie of hoe je moet overstappen van ISDN naar VoIP? Neem contact met ons op en wij zullen al je vragen beantwoorden.