Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Als je op zoek bent naar een manier om je expertise in Xelion te vergroten en je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, dan hebben we goed nieuws voor je. Bij Xelion bieden we een uitgebreide commerciële training aan op ons kantoor in Delft, die speciaal is ontworpen voor accountmanagers en engineers die Xelion willen verkopen aan hun eindklanten. In deze blogpost nemen we je mee door wat je kunt verwachten van deze training en waarom het de moeite waard is om deel te nemen.

Een Duik in de Wereld van Xelion
Onze commerciële trainingssessie is een diepgaande verkenning van het Xelion product en alles wat het te bieden heeft. We nemen je mee door de functies, mogelijkheden en voordelen van Xelion, zodat je een diepgaand begrip krijgt van hoe het kan bijdragen aan de communicatiebehoeften van je eindklanten. Of je nu een doorgewinterde verkoper bent of net begint, deze training is geschikt voor iedereen die betrokken is bij de verkoop van Xelion.

Hands-on Ervaring
Tijdens de trainingssessie krijg je de kans om Xelion van dichtbij te ervaren. We laten je zien hoe je de apps kunt gebruiken, geven je inzicht in de mogelijkheden van de softphone en laten je zien hoe je de krachtige functies van Xelion kunt benutten om de communicatie van je klanten te verbeteren. Onze trainers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het gebruik van Xelion in verschillende scenario’s.

Word een Xelion Expert
Ons doel is om je de kennis en het zelfvertrouwen te geven die je nodig hebt om Xelion met succes aan je eindklanten te verkopen. Na deze trainingssessie ben je niet alleen bekend met de Xelion producten, maar begrijp je ook hoe je de voordelen ervan kunt communiceren aan potentiële klanten. Je zult jezelf beschouwen als een Xelion-expert en in staat zijn om oplossingen op maat te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van je klanten.

Schrijf je In!
Of je nu een ervaren accountmanager bent die zijn verkoopvaardigheden wil aanscherpen of een engineer die Xelion van binnen en van buiten wil kennen, onze commerciële training in Delft is de perfecte kans om jezelf te ontwikkelen op Xelion gebied. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en je in te schrijven voor deze waardevolle trainingssessie. Word een Xelion expert en breng je verkoopinspanningen naar nieuwe hoogten!