Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Xelion 7

Welkom in de toekomst van de bedrijfscommunicatie

De telefonieoplossing die je vandaag nodig hebt en morgen wenst.
Xelion 7 biedt deze oplossing. Standaard. Voor een vaste prijs.

Het is zover, de lancering van Xelion 7. De afgelopen weken zijn er al verschillende previews geweest. Maar nu is het tijd om het zelf te ervaren.

Release Xelion 7 is een mijlpaal

Altijd en overal bereikbaar zoals op kantoor. Xelion 7 biedt een gloednieuwe generatie apps voor mobiel en desktop. De mobiele telefoon wordt hiermee echt een onderdeel van de VoIP telefooncentrale. Dankzij betere security en gegevensprotectie in combinatie met deze nieuwe generatie stabiele apps, zorgt Xelion 7 voor een zeer betrouwbare communicatieoplossing.

Niet alleen de apps zijn verder ontwikkeld, ook het beheer is gemakkelijker gemaakt. Door enkele muisklikken kunnen configuratie instellingen worden aangepast en kan de communicatie perfect worden georganiseerd.

Xelion bevat een extensieve reeks aan functionaliteiten, die bij vele bedrijven van pas komen. En met de open API kan dit verder worden uitgebreid. De softwarepakketten die gekoppeld kunnen worden aan Xelion 7, zorgen voor een maatwerk oplossing. Zijn er namelijk specifieke wensen of is het voorkomen van redundantie gewenst, dan kan er dankzij de open API van Xelion een oplossing op maat worden geïmplementeerd of gebouwd.

 

Future Proof

Deze betrouwbaarheid, dit gemak en de openheid van het systeem levert een garantie om ook in de toekomst flexibel te zijn om in te spelen op nieuwe wensen en eisen van de klant. De stabiele basis van Xelion 6 blijft bestaan, maar dan met nóg meer mogelijkheden en nóg meer gebruikersgemak. Zo is de oplossing niet alleen geschikt voor vandaag, maar ook voor morgen…