Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Xelion en Snom gaan strategische samenwerking aan

Xelion, een van de snelst groeiende aanbieders van cloudtelefonie- en VoIP-oplossingen in Europa, gaat een strategische samenwerking aan met de leverancier van IP-telefoons Snom.

De samenwerking combineert de complete VoIP-oplossing van Xelion met de ervaring en innovatie op het gebied van IP-telefonie van Snom. Beide bedrijven willen op deze manier cloudgebaseerde gehoste IP-telefonie naar een nieuw niveau tillen. “Wij willen gebruiksvriendelijkheid creëren voor gebruikers en partners”, aldus directeur Arthur van den Ende van Xelion. “Dankzij Xelion en Snom is dit nu mogelijk. De integratie creëert een ruime keuze aan complementaire bureautelefoons om te integreren met het Xelion-platform.”

Complete VoIP-oplossing

Concreet ondersteunt Xelion als onderdeel van haar VoIP-oplossing de IP-telefoons van de IP-telefoniespecialist. Snom is op haar beurt een pionier op het gebied van IP-telefoons en blijft door de samenwerking innoveren in de sector van de cloudtelefonie. Hierdoor bieden beide partijen een complete VoIP-oplossing die bestaat uit de hoogste kwaliteit IP-telefoontoestellen en de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke serviceprovider. “Dankzij de samenwerking maken Xelion-klanten kennis met onze elegante Snom-telefoons, die integraal deel uitmaken van een perfecte VoIP-oplossing”, zegt CEO Gernot Sagl van Snom in een commentaar. “Uiteindelijk zullen zowel onze klanten als hun klanten hiervan profiteren. Het partnerschap is weer een mijlpaal en zal onze significante groei ondersteunen gedurende het jaar.”