Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Xelion gecombineerd met Microsoft Teams

Veel bedrijven willen bellen met Microsoft Teams, maar dan wel met behoud van alle Xelion functies die ze gewend zijn. Nu is er een whitelabel dienst voor telecompartners om het mogelijk te maken om met Microsoft Teams te bellen met behoud van de bestaande Xelion centrale en doorkiesnummers.

Het voordeel van Xelion en Microsoft teams

Microsoft Teams is voor veel bedrijven het platform voor collaboratie. Teams werkt op zowel de Office365 werkplek, tablet als smartphone. Door alle communicatie via één platform te laten verlopen kunnen mensen op elke locatie samenwerken vanuit één omgeving. Microsoft Teams heeft beperkte PBX functies. Door de Xelion centrale te gebruiken hoeven bedrijven niet in te leveren op telefonie functionaliteit en ze kunnen het bestaande nummerplan met verkort kiezen blijven gebruiken. Losse VoIP toestellen zijn niet meer nodig. Indien de Microsoft Teams client van een gebruiker niet beschikbaar is, kan een binnenkomende oproep door Xelion naar een achterwacht worden doorgeschakeld en daarmee wordt bereikbaarheid gegarandeerd.

Maatwerk oplossing

Elke gebruiker krijgt een op maat gemaakte oplossing want Teams is eigenlijk niet geschikt voor elke medewerker in een organisatie. Door de integratie met Xelion kan per medewerker worden bepaald wie met Teams belt en wie niet. Het kan bijvoorbeeld efficiënter zijn om een helpdeskmedewerker gewoon met Xelion te laten bellen en is het overbodig om voor deze medewerker een Teams-licentie aan te schaffen.

Whitepaper Xelion en Microsoft Teams

Benieuwd hoe het precies werkt en welke kosten hieraan verbonden zijn? Lees het in onze whitepaper!

8 + 13 =