Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Xelion in de Makelaardij

VoIP telefonie is de standaard geworden in zakelijke telefonie. Zakelijk VoIP betekent lagere kosten en veel meer functies om thuis en op kantoor te kunnen werken. Xelion dé specialist is voor VoIP telefonie in MKB en heeft er altijd een sport van gemaakt om de beste te zijn en is daarvoor in meerdere landen bekroond.

Een makelaar die kiest voor Xelion zit niet vast aan één telecom-aanbieder of één ICT-dienstverlener. Dat geeft ondernemers de vrijheid om te kiezen voor de beste beltarieven zonder hoge overstapkosten. Dankzij de gratis app is de vast-mobiele integratie ‘state-of-the-art’. Zo wordt VoIP telefonie zakelijk vanuit de cloud dankzij Xelion een ervaring waar organisaties en gebruikers nooit meer zonder willen.

Meer informatie ontvangen?

Vul het formulier in en download onze Whitepaper ‘Xelion in de Makelaardij’.

13 + 9 =

De voordelen van VoIP telefonie voor makelaars

Je mist nooit meer een telefoontje
Als makelaar weet je als geen ander dat het van groot belang is om uitstekend bereikbaar te zijn. Met cloud telefonie kun je eenvoudig overal werken, of je nu een bezichtiging hebt of onderweg bent naar een taxatie. Overal bel je gewoon zoals op kantoor. Uitbellen gaat met je zakelijke nummer en inkomende telefoontjes ontvang je zakelijk. Vaste en privé gesprekken worden op deze manier duidelijk gescheiden, waardoor je altijd met de juiste begroeting opneemt en niet wordt gestoord als je zakelijk even niet bereikbaar wilt zijn.

 

 

Je hebt altijd inzicht in de status van je collega’s
Nooit meer onnodig doorverbinden omdat die ene collega toch niet op zijn of haar plek zit. In de software-oplossing van Xelion zie je precies wie van je collega’s online is, ook wanneer je collega’s die onderweg zijn. Zo worden je klanten niet langer van het kastje naar de muur gestuurd en gaat ook jouw efficiëntie een stuk omhoog.

Je weet meteen wie je aan de lijn hebt
Wij weten hoe belangrijk het is om meteen te weten met wie je te maken hebt. Daarom ontwikkelden we een koppeling met alle belangrijke makelaarssoftware – zoals Realsworks, Kolibri en Goes&Roos. Bij een inkomende oproep komt meteen de juiste klantkaart in beeld, zodat je niet langer op zoek hoeft naar gegevens. En je kunt direct bellen vanuit Realworks, gespreksnotities of gespreksopname bewaren. Hoe makkelijk is dat?

 

 

 

Je bent op je vaste nummer ook mobiel bereikbaar
Heb je twee simkaarten of zelfs twee toestellen? Dat is vanaf nu verleden tijd. Het telefoonverkeer dat normaal binnenkomt via een vast (net)nummer, kan nu ook op je mobiel overgaan. Met een handige app heb je je zakelijke telefoonboek gewoon op je mobiele telefoon en kun je bij het uitbellen kiezen met welk nummer je belt.

Koppelingen met de Xelion Marketplace

Je makelaarspakket koppelen met de telefonie van Xelion opent voor jou als makelaar de deur naar een verbeterde en efficiëntere en gebruiksvriendelijke communicatie met je consumenten.

Omdat Xelion ook integratie naar onder meer Goes&Roos, Kolibri en Realworks ondersteunt, kan de informatie en contacthistorie die centraal is vastgelegd optimaal in kaart worden gebracht en geanalyseerd worden. Hierdoor kunnen organisaties hun service levels beter monitoren en aansturen op het gebruik van de meest effectieve kanalen.

 

Handige functies voor Makelaars

Met VoIP telefonie kun je een stuk efficiënter werken
VoIP telefonie is slim. Met handige add-ons zorg jij ervoor dat je nooit meer telefoon krijgt die niet voor jou is bedoeld en worden mensen die jij vaak spreekt bij voorkeur naar jou doorgeschakeld. Zo word je nooit meer onnodig uit je werk gehaald en krijg je ook geen vragen meer waar je het antwoord niet op weet. Dan kan je dit doorschakelen naar een andere afdeling, die wel deze vraag kan beantwoorden (bijvoorbeeld de servicedesk).

 

VoIP telefonie is erg gebruiksvriendelijk
VoIP telefonie is gebruikersvriendelijker dan traditionele telefonie. Alle instellingen zijn op gebruikersniveau naar wens aanpasbaar, zodat het precies werkt zoals jij dat wilt. Heb je in het weekend een Open Huizen Dag? Dan pas je de openingstijden van je telefooncentrale snel aan via de bijbehorende portal.

VoIP telefonie is gemakkelijk flexibel
Je organisatie verandert continu. Open je een nieuwe vestiging of ga je er juist een sluiten? Je telefonie oplossing schaalt makkelijk met je mee. Je kunt wanneer je wilt gebruikers of lijnen toevoegen of verwijderen. De oplossing van Xelion beweegt met jouw makelaardij mee, zonder langlopende contracten. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

 

Overstappen naar de slimme zakelijke telefonie van Xelion kan het makkelijkst met hulp van de Xelion partner gespecialiseerd in de makelaardij, DTD ICT. DTD ICT doet het werkplekbeheer inclusief VoIP-telefonie voor meer dan 125 makelaarskantoren.

 

Martijn de Theye

Directeur, DTD ICT - voor makelaars en MKB

E: info@dtd.nl
T: 020 4161718

KLANTCONTACT DBMAKELAARS MET XELION KOPPELING REALWORKS

”Nu iedereen vanwege het Coronavirus dringend wordt geadviseerd om thuis te werken zijn we helemaal blij dat we gebruik maken van de slimme zakelijke telefonie van Xelion. Door de gebruikersinterface kunnen we heel makkelijk overschakelen van de ene werkplek op kantoor naar de andere werkplek thuis. De klant merkt hier verder niets van, omdat we, dankzij Xelion, goed bereikbaar zijn.”

NANCY VAN VLIET, OFFICE MANAGER DBMAKELAARS

THUIS. KANTOOR. ONDERWEG.

Ondernemers die mee veranderen schakelen nu over naar hun mobiel als hét zakelijk communicatiemiddel. De Xelion-app, met daarin de app-functionaliteit is ineens een centrale spil geworden in de communicatie, intern en buiten de eigen organisatie. Met de Xelion-app is het onder andere meer mogelijk om gesprekken op te zetten, een eigen telefoonaansluiting te beheren, voicemailberichten terug te luisteren of aansluitingen door te schakelen.

Als onderneming altijd en overal bereikbaar, ook als het grootste gedeelte thuis werkt? Kies voor VoIP telefonie van Xelion. We werken met ICT partners bij jou in de buurt die voor een advies of demo graag contact met je opnemen!