Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Delft, 15 november 2017 – Xelion is het grootste in Nederland ontwikkelde VoIP telefonie platform voor organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Vanaf nu biedt Xelion volledige ondersteuning van Cisco 78xx en 88xx SIP telefoons. Toestellen kunnen zeer eenvoudig worden aangesloten en standaard worden alle belangrijke functies op de Cisco toestellen ondersteund.

Cisco en Xelion zullen tevens gaan investeren in verdere integratie van SIP toestellen voor telefonie en video en het eenvoudig activeren van de gezamenlijke oplossing. Resellers en zakelijke VoIP providers zullen daarbij een belangrijke rol krijgen.

Xelion is ontwikkelaar van een hosted telefonie oplossing voor MKB organisaties. Naast telefonie zijn email, chat, sms en integratie met mobiel standaard beschikbaar in het platform. Cisco is één van de belangrijkste leveranciers van SIP gebaseerde telefoons en videoapparatuur. Dit jaar is de veelgebruikte SPA series vervangen door een compleet nieuwe lijn telefoontoestellen die qua ontwerp en mogelijkheden op zeer hoog niveau staat.

Cisco en Xelion hebben met elkaar afspraken gemaakt om op technisch en commercieel gebied intensiever samen te werken. Het eerste tastbare resultaat is dat de Cisco telefoons vanaf nu volledig vanuit Xelion 6 worden ondersteund. Dit betekent dat toestellen zichzelf automatisch registreren als deze op Xelion worden aangesloten. Diverse handige gebruikersfuncties maken de waarde van de gezamenlijke oplossing voor gebruikers extra interessant. Zo is het mogelijk om vanuit Xelion automatisch een adresboek op de Cisco toestellen te presenteren en is direct te zien of er nieuwe voicemails zijn.

“Cisco staat voor kwaliteit en door de diverse mogelijkheden van de toestellen vanuit Xelion te ondersteunen, krijgt de gebruiker veel meer mogelijkheden zonder dat daarvoor handmatige acties nodig zijn. Kortom samen bieden we meer gebruikersgemak aan gebruikers en resellers,” zegt Arthur van den Ende over de samenwerking.

In de komende tijd zal niet alleen energie worden gestoken in het verder integreren van toestellen en Xelion, ook op het terrein van marketing worden verbeteringen doorgevoerd.

De samenwerking is niet uitsluitend gericht op Nederland. Ook in het Verenigd Koninkrijk en België zullen in het laatste kwartaal van 2017 productbundels worden ontwikkeld die via resellers aan de man gebracht worden.