Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Xelion, aanbieder van managed-telefoniediensten op de Europese MKB-markt en Yealink wereldwijd leverancier van communicatie- en collaboratieoplossingen, hebben de compatibiliteitstests voor de business headsets van Yealink afgerond.

De uitbraak van de COVID-pandemie heeft geleid tot een verandering in de manier waarop veel mensen werken. Flexibele communicatieoplossingen is belangrijker geworden. Het heeft het gebruik van softphones en zakelijke headsets een enorme impuls gegeven. Meer dan 170.000 zakelijke gebruikers gebruiken inmiddels elke werkdag de Xelion softphone.

Nu de compatibiliteitstests met succes zijn afgerond kunnen bedrijven kiezen uit een breed scala aan Yealink headsets om de voordelen van de Xelion cloud telefonie diensten te benutten. Thijs van den Ende, Sales & Marketing Manager van Xelion: “De naadloze compatibiliteit van Yealink headsets met de Xelion 8 UC-diensten is voor de komende jaren gegarandeerd.”

Penny Zheng, regionaal directeur van Yealink voor Europa en Afrika voegt hieraan toe: ” Dat we partner zijn van Xelion is een nieuwe mijlpaal voor ons. Daarvan zullen zowel onze klanten als die van Xelion profiteren.”

Yealink BH72 Draadloze Bluetooth Headset

De Yealink BH72 Wireless Bluetooth Headset is een nieuwe standaard headset uitgerust met een compacte invouwbare microfoonarm, geavanceerde noise-cancellation technologieën, ultra-lange batterij efficiëntie, en draadloos opladen standaard voor multi-apparaten. De headset is bedoeld om gebruikers in werk- en vrije tijdscenario’s te voorzien van goede spraakmogelijkheden, een breed scala aan UC-functies en draagcomfort.

Yealink WH6 serie DECT draadloze headsets

Yealink Essential DECT Wireless Headsets WH62 & WH63 van het Yealink-merk Busylight, biedt een visuele aanwijzing en indicator die helpt om afleiding te verminderen en onderbrekingen te elimineren. Acoustic Shield Technology blokkeert ruis en verbetert de stem helderheid. De headsets bieden ook draagcomfort, en maken lange afstand draadloze verbinding tot 160m mogelijk bij 14 uur gesprekstijd. Gebruikers kunnen zich verplaatsen zonder hun gesprekken te verliezen, wat meer flexibiliteit brengt in de dagelijkse communicatie.

Yealink premium DECT draadloze headsets WH66 & WH67 X UC Workstation geven gebruikers de mogelijkheid en flexibiliteit om apparaten aan te sluiten en communicatie te beheren vanaf één apparaat, en fungeren tevens als een hub die een full-duplex speakerphone, snel oplaadbare draadloze mobiele telefoon dock, 4-inch touch console, en hoge snelheid USB-hub integreert, die samen een ongelooflijke set functies bieden waarmee u naadloos en intelligent kunt vergaderen, verbinden en samenwerken.

Yealink USB bedrade headset

De Yealink USB Wired Headset Series, inclusief UH34, UH36, UH38 en aankomende UH37, zijn speciaal ontworpen voor Unified Communication, kantoor, en call center professionals, met hoogwaardige audio, uitzonderlijk draagcomfort, bewezen integratie van Yealink IP-telefoon en device management platform, zorgt ervoor dat elk gesprek een geweldige ervaring wordt. Yealink Dynamic EQ en Wideband HD Audio Technology maken elk gesprek rijk en helder. De passieve ruisonderdrukking en de ruisonderdrukkende microfoon elimineren achtergrondgeluiden en verbeteren de audioprivacy.