Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Publicatie in Channel Connect

Het Mobile World Congress in Barcelona is al jarenlang het meest toonaangevende platform voor trends en veranderingen in de ‘mobile business’. Dit past perfect binnen de visie van Xelion. Het bedrijf zal daarom op het MWC acte de présence geven, samen met CM, op stand 8.1 E41.

Enerzijds heeft Xelion de ambitie om internationaal uit te breiden. Dit is al gebeurd naar Engeland, Duitsland, Ierland, België en Spanje. Deze internationale ambitie komt tot uitdrukking door op de grootste mobile business beurs wereldwijd te staan.

Daarnaast heeft Xelion de focus op de mobile-only-trend. Waar tot voor kort werd gesproken over vast-mobielintegratie, verandert deze strategie tegenwoordig in een mobile-only-trend. De Xelion app speelt hierop in, door met de smartphone vanuit het vaste nummer bereikbaar te zijn. Daarnaast is alle informatie ook in de app terug te vinden en beschik je op je mobiele telefoon over een uitgebreid adresboek.

Samen met CM, zal Xelion een prominente stand bemannen op een centrale plek van de beurs, namelijk 8.1 E41. Met interessante productdemonstraties op de stand, onvergetelijke highlight tours over de beurs en gezellige koffie en borrel sessies gedurende en na afloop van de beurs, is het zeker de moeite waard om de Xelion-stand te bezoeken.