Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Het Mobile World Congress in Barcelona is al jarenlang het meest toonaangevende platform voor trends en veranderingen in de ‘mobile business’. Ook dit jaar zullen meer dan 2.200 exposanten uit de hele wereld aanwezig zijn en inzicht geven in de ontwikkelingen op het gebied van content, apps, devices, payments en de integratie van mobile met UC en IoT. Ruim 100.000 bezoekers op C-level zullen van 27 februari tot 2 maart in Barcelona aanwezig zijn. Maar wat houdt die beurs nu eigenlijk in?

 

iedere telecom professional wil op de hoogte zijn

Samen met CM, zal Xelion een prominente stand bemannen op een centrale plek van de beurs. CM vertelt over SMS, payments, security en voice. Xelion laat een grensverleggende app zien die het mogelijk maakt al je zakelijke communicatie via de smartphone of tablet te organiseren. Onderscheidende oplossingen van internationaal niveau waar iedere telecom professional van op de hoogte wil zijn. Hieronder is de plattegrond te zien van de hal waar Xelion te vinden is.

MWC plattegrond

 

Interessante mogelijkheden

Op deze stand worden een aantal interessante mogelijkheden geboden. Zo worden er live demo’s en workshops gegeven. In de demo ruimte draait alles om inspiratie en innovatie. Xelion laat zien dat communicatie de levensader is van elk bedrijf. Door te kiezen voor Xelion kan de communicatie en het contact met de klant naar een nieuw niveau worden getild. Wanneer men benieuwd is hoe Organised Communication in één platform kan worden gewaarborgd, dan is de 30 minuten workshop zeker de moeite waard om te bezoeken.

Daarnaast is het een enorme uitdaging om in 9 hallen en tussen 2.200 exposanten alles te kunnen zien en alle interessante ontwikkelingen te kunnen ontdekken. Trendwatcher Vincent Everts helpt daar een handje bij. Vincent laat in een uur de tien meest belangrijke highlights van het MWC zien.
Verder is het cross-media platform MoCo aanwezig die een online en offline podium biedt voor alle mobiele experts in de wereld. Iedere dag zullen een aantal inspirerende sprekers worden geïnterviewd, welke live kunnen worden bijgewoond, of vanuit huis kunnen worden bekeken. Zo hoeft niemand wat te missen van het Mobile World Congress.

Gezellige borrels

Als laatste is het na 16.00 uur tijd voor wat meer ontspanning. Op de stand wordt er iedere dag een gezellige borrel gehouden. Dan is het tijd voor een informeel drankje. Op dinsdag wordt zelfs een Nederlandse Telecom borrel georganiseerd. Deze borrel wordt gehouden op het dak van Arenas op Placa dÉspanja in het sfeervolle restaurant Ambrassame. Vanaf deze plek kan er onder het genot van een hapje en een drankje genoten worden van het uitzicht en op een informele manier genetwerkt worden.

Al met al, vier dagen vol inspiratie, informatie en vooral plezier. Dat is waar het gebruik van mobiel uiteindelijk om draait, het leven van mensen een stukje makkelijker en fijner maken. Xelion zal op Social Media af en toe een update plaatsen van deze wereld beroemde beurs. Neem alvast een kijkje op de website en na afloop zal er uiteraard een update gegeven worden hoe Xelion het Mobile World Congress heeft ervaren.

Misschien wel tot ziens in Barcelona!