Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Syntess CRM koppeling XELION

Met de Syntess CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Syntess en kun je direct de klantkaart openen. Als gebruiker kun je de te vertonen pop-up volledig zelf inhoud geven. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased.

Bubble heeft een aantal unieke eigenschappen. De te vertonen informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar wens van de eindgebruiker samen te stellen. Bij doorverbonden gesprekken blijft het mogelijk om de klantgegevens te tonen (dus niet alleen de gegevens van je collega) en wanneer je met meerdere beeldschermen werkt, kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien.
Daarnaast is zichtbaar welke Bubble gebruiker als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller wat handig kan zijn als diegene terugbelt maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt. Als gebruiker kun je de te vertonen pop-up volledig zelf inhoud geven. Denk hierbij aan gegevens zoals:

De voordelen OM

SYNTESS CRM TE KOPPELEN MET XELION

Gratis trial licentie voor 5 gebruikers / 30 dagen
Inclusief klik&bel en selecteer&bel
Eenvoudige configuratie / installatie
Toegang tot volledige partner-portal voor beheer en facturatie
Gegevens in de pop-up volledig zelf te bepalen
Mogelijkheid voor single-sign-on voor de eindgebruiker (Microsoft of Google)

KOSTEN

Eenmalige setup kosten
Licentie per bedrijf eenmalig: €150,00
Licentie per gebruiker eenmalig: €25,00

Maandelijkse kosten per gebruiker
Licentie per gebruiker per maand: €5,00

probeer onze gratis testlicentie

Indien een koppeling al gerealiseerd is, kun je bij een Red Cactus partner een testaccount aanvragen. De Red Cactus licentie is gratis voor 30 dagen en maximaal 5 gebruikers. Vraag naar eventuele aanvullende voorwaarden bij de Red Cactus partner of klik hier.

Telecombedrijven die koppelingen hadden met relevante informatievoorziening uit CRM-, ERP-, of administratiepakketten, door middel van bestaande software-oplossingen, zorgden voor veel onduidelijkheden, frustratie en beperkingen. Deze beperkingen werden vooral veroorzaakt door de software-diensten zelf. Ook de installatieprocedures waren op zijn zachts gezegd ingewikkeld gedoe. Dit kon volgens ons anders en beter. Hier hebben wij met Red Cactus op ingespeeld met onze eigen software-oplossingen.

Mark Minnaard

Shareholder & Partnermanager, Redcactus B.V.

E: sales@redcactus.nl
T: 0113 405 065

KLANTCONTACT MET XELION KOPPELING SYNTESS

“We kunnen wel allerlei functies toevoegen, maar een reseller heeft daar weinig aan als die heel lastig zijn te beheren en configureren. Het belangrijkste is dat partners de diensten makkelijk kunnen uitrollen en upsellen. Ze verkopen het gemak van communicatie. Xelion 8 is stabiel, heeft een duidelijke user interface, goede gebruikerservaring en een moderne look & feel. Het platform moet niet meer kunnen dan mensen willen en kunnen gebruiken. Anders zitten al die features hen in de weg.”

THIJS VAN DEN ENDE, SALES MANAGER XELION

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion