Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Gepubliceerd in: Channel Connect
Geschreven door: Pim Hilferink

VoIP-specialist Xelion breidt zijn dienstverlening naar ICT resellers uit. Vanaf vandaag is Xelion overal ter wereld als managed service beschikbaar. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de redundante infrastructuur van AWS en heeft de reseller de vrijheid om access en trunks naar keuze te integreren. Inmiddels zijn de eerste ICT resellers buiten Nederland met deze nieuwe vorm van dienstverlening gestart.

Organised Communication

Xelion is in de groeiende VoIP-markt dé hosted telefonieoplossing uit de cloud, waarmee bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde brengen. Dankzij Organised Communications worden medewerkers, die altijd, overal én vanuit de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone bellen, onderdeel van een optimaal bereikbare organisatie. Met een uitgebreide reeks features zoals klantcontactcenter, integratie van CRM en krachtige apps is Xelion toonaangevend in hosted VoIP oplossingen die steeds meer draaien op mobile devices.

Internationaal

Inmiddels wordt Xelion in diverse landen gebruikt en ontwikkelt Xelion activiteiten in diverse Europese landen. Naast het Verenigd Koninkrijk en Duitsland zullen binnenkort ook in Scandinavië IT resellers starten met het aanbieden van Xelion aan de zakelijke markt. De schaalbare en beheerde Xelion cloud dienst kan wereldwijd worden aangeboden en maakt het mogelijk verder uit te breiden naar andere landen binnen en buiten Europa.

Oplossing op maat, passend op lokale situatie

Per land zijn er grote verschillen in kwaliteit van infrastructuur, VoIP-regelgeving of gebruik van apparatuur. Xelion is niet gekoppeld aan een specifiek vast- of mobiel netwerk. Daardoor kan de ICT reseller per land zijn eigen keuzes maken als het gaat om VoIP-trunk of breedband. Reseller en eindgebruiker stellen de beste oplossing samen en zijn niet gebonden aan slechts één netwerkaanbieder.

Gegarandeerde kwaliteit en beschikbaarheid

Xelion biedt de managed dienst, waarbij Amazon Webservices (AWS) als hosting platform wordt gebruikt, wereldwijd aan. AWS is een van de meest succesvolle en omvangrijke hosting platforms in de wereld. Naast een redundante dienst garandeert Xelion tevens dat pro actief beheer van de dienst plaatsvindt. Performance en capaciteit wordt permanent beheerd en IT resellers hebben 24/7 toegang tot het Xelion Network Operating Center voor assistentie bij mogelijke problemen. De uptime van de dienstverlening is ruim boven de 99,9 procent en er wordt gewerkt met professionele SLA waarin service afspraken duidelijk zijn vastgelegd.