Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Zakelijke communicatie

Xelion is een zeer complete telefooncentrale uit de cloud die alle zakelijke communicatie optimaal organiseert. Deze VoIP-software biedt de meeste mogelijkheden in z’n klasse voor een standaard lage prijs per gebruiker per maand. Hiermee kan er vanuit de pc, laptop en smartphone met één vast nummer gebeld worden. Dat betekent geen grote investeringen in hardware en tegelijkertijd ook nog eens maximale flexibiliteit!

Het voordeel van Xelion en Microsoft teams

Naast telefonie ondersteunt Xelion chat, beeld en sms. Het maakt de communicatie intern en extern veel efficiënter vanwege de koppeling met het adresboek en de agenda van Outlook. Alle communicatie met relaties kan worden opgenomen, teruggeluisterd en worden gedeeld met collega’s. Dankzij de unieke mobiele app is de vast-mobiele integratie bij Xelion echt ‘state-of-the-art’. Dat en nog veel meer mogelijkheden maken dat Xelion voor veel bedrijven keuze #1 is.

Benieuwd hoe het werkt? Vraag direct de demo aan en ervaar het zelf!

Daarom kiezen bedrijven Voor Xelion!

De meest uitgebreide en flexibele telefooncentrale uit de cloud.

N
Eén vast nummer

Gebeld worden en bellen op één vast nummer via vast toestel, pc of smartphone. Optimale vast-mobielintegratie door unieke app.

N
Zo veel mogelijkheden, zo gemakkelijk
Complete telefoniefuncties als wachtrijen, slimme routering van gesprekken, keuzemenu’s, belgroepen, doorschakelingen… en dat allemaal heel eenvoudig zelf in te stellen.
N
Elke organisatie beter klantcontact
Het mooiste van Xelion is dat het klantcontact zo veel beter wordt. Dankzij een aantal functies uit de callcenterwereld wordt iedere organisatie optimaal bereikbaar.

DEMO AANVRAGEN

Je wilt eenvoudig en met besparing van kosten bellen? Vraag vandaag nog een demonstratie van VoIP telefonie aan. Laat je overtuigen en zie met eigen ogen hoe medewerkers efficienter gaan werken en de bereikbaarheid van de organisatie met sprongen omhoog gaat.