Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

VoIP Zakelijk

VoIP telefonie is de standaard geworden in zakelijke telefonie. Zakelijk VoIP betekent lagere kosten enerzijds en het ruime scala aan mogelijkheden anderzijds maken bellen over internet populair. Xelion heeft er altijd een sport van gemaakt om de beste te zijn in de zakelijke VoIP-klasse. Zo is Xelion altijd technisch vooruit met VoIP bellen zakelijk en is het optimaal flexibel in gebruik.

Een bedrijf dat kiest voor Xelion zit niet vast aan één operator of één ICT-dienstverlener. Dat geeft bedrijven de vrijheid om te kiezen voor de beste beltarieven zonder dat er een geheel nieuwe infrastructuur en telefoniecentrale geïmplementeerd moet worden. Dankzij de gratis app is de vast-mobiele integratie ‘state-of-the-art’. Zo wordt VoIP telefonie zakelijk vanuit de cloud dankzij Xelion een ervaring waar organisaties en gebruikers nooit meer zonder willen.

Dat gaat onze agents zeker 10 seconden per gesprek aan tijdswinst opleveren, omdat ze geen orderinformatie meer handmatig hoeven op te zoeken.
Eric Luteijn

Sellair

Altijd en overal bereikbaar. Mkb’ers kiezen voor VoIP bellen zakelijk van Xelion.

Multi device

Makkelijk bellen vanuit elke vaste telefoon, pc, laptop én smartphone.

Gebruiksgemak

Zeer eenvoudig instellen van belgroepen en doorschakelingen.

Adresboek

Compleet en up-to-date adresboek altijd binnen handbereik op pc, smartphone of tablet.

Recording

Makkelijk bellen vanuit elke vaste telefoon, pc, laptop én smartphone.

Direct bellen

Makkelijk bellen vanuit elke vaste telefoon, pc, laptop én smartphone.

h
Rapportage

De mobiele app van Xelion Uniek in z’n soort

De tijd waarin we alleen op kantoor werkten op een vaste pc en vast toestel is definitief voorbij. De mobiele of digitale werkplek staat nu centraal in de zakelijke markt. Xelion heeft de vast-mobiele integratie met de unieke smartphone-app tot een ware kunst verheven. Het vaste nummer en het gekoppelde adresboek is zo altijd en overal voor handen. Bovendien is er altijd een schat aan informatie beschikbaar op de app. Kortom: de bereikbaarheid van elk bedrijf dat Xelion en de Xelion-app gebruikt gaat direct met stappen vooruit!

N
Vast nummer altijd voor handen

Praktische app waardoor zakelijk en privé eenvoudig gescheiden worden.

N
Handige koppeling met adresboek

Nooit meer dubbel gegevens invoeren.

N
Data over bereikbaarheid direct inzichtelijk

Overzichtelijke rapportages die in een oogopslag de bereikbaarheid tonen.

ZAKELIJK VOIP BELLEN VOOR MKB ONDERNEMINGEN

 

Klaar voor de toekomst? Investeer dan in VoIP zakelijke telefonie. Veel MKB bedrijven onderscheiden zich door snelheid, efficiency en klanttevredenheid. VoIP van Xelion biedt een oplossing voor al deze punten. Ten eerste ben je als onderneming altijd en overal bereikbaar doordat de verbinding via internet verloopt. Hierdoor beheer je gemakkelijk al je contacten en gesprekken op afstand waar en wanneer je wilt. Dit bespaart veel tijd in de planning. Daarnaast kun je jouw klanten en/of prospects altijd ten woord staan. Deze flexibiliteit is een must have voor iedere MKB onderneming. Online werken is al behoorlijk ingeburgerd. Onderweg controleer je op je telefoon nog even snel je e-mails en thuis kan je inloggen op het systeem van de zaak.

Een ander belangrijk voordeel voor MKB’ers zijn de uitgebreide functionaliteiten dat Xelion biedt. Belangrijke functies als voicemails, doorschakelen (ook naar mobiel), wachtmuziek, menu-opties en recordings zijn onmisbaar voor MKB-bedrijven.

Handige functies met de nieuwe integratie

API mogelijkheden

Application Programming Interface maakt het mogelijk om met andere softwarepakketten contact te maken met Xelion. Hierdoor is er uitstekende integratie mogelijk. Alle informatie wordt binnen de systemen uitgewisseld. Altijd alle informatie voorhanden die vereist is, en ook niet meer dan dat.

Onze klanten

Benieuwd naar hoe klanten Xelion ervaren? Lees meer over waarom deze bedrijven hebben gekozen voor de flexibiliteit en de mogelijkheden van de VoIP telefooncentrale van Xelion.

DEMO AANVRAGEN

Je wilt eenvoudig en met besparing van kosten bellen? Vraag vandaag nog een demonstratie van VoIP telefonie aan. Laat je overtuigen en zie met eigen ogen hoe medewerkers efficienter gaan werken en de bereikbaarheid van de organisatie met sprongen omhoog gaat.